TAITOLUISTELUJAOSTON HOITOPOLKU URHEILU MEHILÄISESSÄ

Hoitopolku auttaa sinua sekä tapaturma- että sairastumistilanteissa. Koovee ry:n jäsenten terveyskumppanina toimii Urheilu Mehiläinen. Yhteistyön myötä Kooveen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen on valittu Tampereen Mehiläisestä Finlaysonin ja Kauppi Sports Centerin -toimipisteistä oma terveydenhuollon tiimi eri alojen asiantuntijoista.

  • Hoitopolku on voimassa, mikäli sinulle Koovee ry:n jäsenenä sattuu Koovee ry:n tapahtumassa (harjoituksissa, kilpailuissa, otteluissa) hoitoa vaativa vamma, sairastuminen tai muu vahinko.
  • Saadaksesi Koovee ry:n toimintaan osallistuvana jäsenenä kattavan ja katkeamattoman hoitopolkuketjun vahingon sattuessa, niin suosittelemme sinua jo etukäteen toimimaan seuraavasti:

Lataa OmaMehiläinen -sovellus puhelimeesi ja rekisteröi itsesi ja perheenjäsenesi OmaUrheiluun: rekisteröityneenä kerrytät/kerrytätte seuralle rahaa käynneistä Mehiläisessä. Sovelluksesta löydät myös rahanarvoisia etuja ja ohjeita urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja
hoitoon sekä varaat helposti ajan Urheilu Mehiläisen asiantuntijoille.

Omaurheilu Ohjeet

Koovee taitoluistelujaoston hoitopolku

1. Lataa OmaMehiläinen sovelluskaupastasi & rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi > valitse kohta: “LISÄÄ…” > “EDUT JA PALVELUT” > “OMAURHEILU” > kirjoita hakukenttään ”Koovee ry” ja kirjaudu sisään salasanalla “MEHURHEILU”

◦ Jos alaikäisellä rekisteröitävällä ei ole verkkopankkitunnuksia:
▪ Alle 12-vuotias: aktivoi ensin huoltajan OmaMehiläinen ja OmaUrheilu yllä olevien ohjeiden mukaan. Paina sitten “LISÄÄ…” > “PERHEENJÄSENET” > “LISÄÄ PERHEENJÄSEN”. Siirry sen jälkeen huoltajan OmaUrheiluun ja paina ”ASETUKSET” > valitse ”REKISTERÖI PERHEENJÄSEN SEURAAN” > Valitse rekisteröitävät henkilöt > paina ”REKISTERÖI”
▪ 12-17-vuotiaan lapsen liittäminen vanhemman profiiliin vaatii kirjallisen
suostumuksen, joka toimitetaan Mehiläiseen sähköisesti tai postitse (perheliitos on valmis toimitusta seuraavana arkipäivänä).

Katso ohjeet:
https://www.mehilainen.fi/omamehilainen/perheliitos . Muuten toimi kuten alle 12-vuotiaan lapsen kohdalla.

2. Vaihtoehtoisesti voit rekisteröidä itsesi ja perheenjäsenesi OmaUrheiluun verkkosivun kautta: https://service.mehilainen.fi/urheilunetti/index.php?page=seura

Vakuutus: selvitä, mikä vakuutus sinulla on ja mitä se kattaa. Tallenna vakuutusyhtiösi yhteystiedot puhelimeesi.

VAHINGON SATTUESSA TOIMI NÄIN:

Kiireetön:
1. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi ja kerro, että olet varaamassa aikaa urheiluseurasi yhteistyökumppanilta Mehiläisestä. Myönteisen korvauspäätöksen saatuasi varaa aika omalle hoitotiimillesi (löydät hoitotiimin esittelyn klikkaamalla aiempaa otsikkoa ”Koovee taitoluistelujaoston hoitopolku”) OmaUrheilu -applikaatiosta tai osoitteesta https://www.mehilainen.fi/

Voit varata ajan hoitotiimillesi myös Mehiläisen ajanvarausnumerosta 010 414 00*.

2. TAI Varaa aika yllä olevien ohjeiden mukaan, maksa käynti ensin itse ja hae korvausta vakuutusyhtiöstäsi jälkikäteen. Huomioithan, että mikäli vakuutus ei korvaa käyntiä, olet velvollinen vastaamaan kuluista itse.

Kiireelliset:
Hätätilanteissa soita aina 112!
1. Hakeudu lähimpään mahdolliseen julkisen terveydenhuollon päivystykseen tai varaa aika Mehiläiseen soittamalla 010 414 00*. Akuutin vaiheen jälkeen noudata kiireetön -hoitopolkua.

 

Epäselvissä tapauksissa voit olla yhteydessä Mehiläisen yhteyshenkilöihin:

• Annina Dillström: annina.dillstrom@mehilainen.fi / +358 40 1256509 (ensijaisesti Whatsapp tai tekstiviestit)

• Nikke Partio: nikke.partio@mehilainen.fi

*Mehiläisen asiakaspalvelukeskus palvelee joka päivä vuorokauden ympäri. Soitto maksaa 0,084€/min.