KOULUIKÄISTEN HARRASTERYHMÄT

Kooveessa pääset harrastamaan taitoluistelua puhtaasti harrastemielessä kouluikäisten harrasteryhmissä Oiler ja Flip. Luistelijat valitaan kouluikäisten luistelukouluista sekä Temppuillen taitavaksi –ryhmästä. Valmennustilanteessa ryhmä jaetaan tarvittaessa pienryhmiin. Tavoitteena on kehittää perusluistelu- ja sirklaustaitoa, sekä oppia kaikki yksöishypyt, hallita peruspiruetit hyvin, omata laaja askelvarasto sekä runsas määrä erilaisia liukuja. Lajioheisharjoitukset tukevat jäällä harjoiteltavia taitoja ja kehittävät liikunnallisia ominaisuuksia kuten nopeus, kimmoisuus, keskivartalon voima, hallinta ja notkeus. Myös sosiaaliset taidot kehittyvät mm. niin että, opitaan kannustamaan kaveria, opitaan nauttimaan onnistumisista ja hyväksytään pettymykset.

Oiler -ryhmä (O-ryhmä)

O- ryhmä on suunnattu lapsille/nuorille, jotka haluavat syventää taitoluistelutaitoja luistelukoulun jälkeen. O-ryhmään ovat tervetulleita 7-10 -vuotiaat luistelijat, joilla on alkeistaidot hallussa ja intoa oppia taitoluistelun helpoimpia temppuja. Ryhmällä on viikossa 2 jääharjoitusta ja 1 oheisharjoitus.

Flip -ryhmä (F-ryhmä)

F-ryhmään ovat tervetulleita yli 10-vuotiaat luistelijat. Ryhmässä harjoitellaan luistelun helpoimpia temppuja ja nautitaan luisteluharrastuksesta monipuolisesti jäällä liikkuen. F-ryhmä harjoittelee 3 kertaa viikossa jäällä ja tämän lisäksi ryhmällä on 1 oheisharjoitus.

Kysy lisää O- ja F-ryhmien toiminnasta:
rosa-maria.salonen@koovee.fi

Harrasteryhmien syyskausi alkaa viikolla 35. Ilmoittaudu ryhmiin myClubissa, niin saat ajankohtaiset tiedotteet liittyen kauden aloitukseen ja harjoituspäiviin.

Ilmoittaudu O- ja F-ryhmiin myClubissa