Sinut ohjataan rekisteröitymään Kooveen myClub -jäsenrekisteriin. Rekisteröidyttyäsi saat käyttöoikeuden myClubiin, jossa voit ylläpitää omia yhteystietojasi. Saat jäsentiedotteet ja laskut automaattisesti omalle jäsensivullesi ja sähköpostiin.
Lisätietoja: rosa-maria.salonen@koovee.fi

ILMOITTAUDU LUISTELUKOULURYHMIIN


LUISTELUKOULUSTA SIIRTYMINEN MUIHIN RYHMIIN

Innostuksen ja taitojen lisääntyessä tarjoamme 3-6-vuotiaille luistelun alkeet osaaville luistelukoululaisille mahdollisuutta siirtyä Temppuillen Taitavaksi -ryhmään (TT) jatkamaan taitojensa kehittämistä 2-3 kertaa viikossa. Temppuillen Taitavaksi-ryhmän luistelijat harjoittelevat valinnan mukaan 2 tai 3 kertaa viikossa jäällä ja tämän lisäksi ryhmällä on 2-3 oheis-/jumppaharjoitusta viikossa. Luistelukoulun vastuuohjaaja yhdessä Temppuillen Taitavaksi-ryhmän vastuuvalmentajan kanssa ottavat vanhempiin yhteyttä, kun ryhmäsiirto on ajankohtainen.
Ryhmäsiirtoja saatetaan tehdä kesken luistelukoulukauden.

Lisätietoa Temppuillen Taitavaksi-ryhmästä 

Kouluikäisille lapsille (6-10v.) tarjoamme mahdollisuutta siirtyä Oiler-ryhmään (O-ryhmä) jatkamaan taitojen kehittämistä 2 kertaa viikossa. Luistelukoulun vastuuohjaaja yhdessä O-ryhmän vastuuvalmentajan kanssa ottavat vanhempiin yhteyttä, kun ryhmäsiirto on ajankohtainen. Ryhmäsiirtoja saatetaan tehdä kesken luistelukoulukauden.