KOOVEE TAITOLUISTELU

Koovee Taitoluistelu on Tampereen Koovee ry:n Monen Lajin Mestari -seuran alla toimiva taitoluistelujaosto. Taitoluistelua on harrastettu seurassa vuodesta 1960 lähtien. Olemme myös Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura ja Suomen Olympiakomitean Tähtiseura. Kooveessa luistelee yli 300 lasta ja nuorta sekä työskentelee noin 20 valmentajaa ja ohjaajaa.

Kooveessa pääset harrastamaan yksinluistelua ammattitaitoisten valmentajien opeissa omalla taito- ja tavoitetasollasi. Meillä luistelee perheen pienimmät luistelukoulussa, nuoret kilpa- ja harrasteryhmissä sekä huippuluistelijamme kansainvälisellä tasolla. 

TOIMINTAA OHJAAVAT TAITOLUISTELUJAOSTON ARVOT:

YKSILÖLLISYYS
Jokaista urheilijaa ja harrastajaa tuetaan yksilöinä.

TAVOITTEELLISUUS
Kilpailu-, harrastus ja seuratoiminta on tavoitteellista ja suunnitelmallista.

ASIANTUNTIJUUS
Jokainen seurassamme urheileva on oikeutettu ammattitaitoiseen valmennukseen.

AVOIMUUS
Toiminta on avointa kaikille harrastajille tasosta ja sukupuolesta riippumatta. Toiminta on läpinäkyvää ja perustuu avoimelle keskustelulle ja tiedottamiselle.

YHTEISÖLLISYYS
Jokainen seurassamme urheileva on osana Koovee Taitoluistelujaostoa. Valmentajat/ohjaajat takaavat turvallisen yhteisön harjoitusten ympärille.

 

Tärkeää tietoa taitoluistelujaoston toimintatavoista ja kauden tulevista tapahtumista.

 Kauden 2022 2023 Infokirje

Koovee Taitoluistelulle on myönnetty 2000-luvun alussa Nuori Suomi ry:n Sinettimerkki, joka 2018 vuodesta lähtien muuttui Suomen Olympiakomitean Tähtiseuraksi.

Koovee Taitoluistelu on Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura ja Suomen Olympiakomitean Tähtiseura. Koovee taitoluistelussa luistelee lähimmäs 300 lasta ja nuorta. Olemmekin yksi Suomen suurimmista yksinluisteluseuroista. Toimintamme on turvallista ja harrastajien hyvinvointia edistävää.

Koovee Taitoluistelu on uudelleen auditoinut Tähtiseura-statuksen syyskuussa 2020. 

Tähtitiseurat ovat suomalaisen lasten ja nuorten urheilun laatuseuroja, jotka loistavat kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtiseurat ovat lajiensa ja paikkakuntansa parhaita lasten ja nuorten urheilun toiminnan toteuttajia. Tähtiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa, sillä Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtikriteerit toimivat seuratoiminnan kehittämisen apuvälineenä.

Koovee taitoluistelu