Luistelukoulun jatkoryhmä Temppuillen Taitavaksi

Temppuillen Taitavaksi-ryhmään (TT-ryhmä) ovat tervetulleita kaikki  3-6 vuotiaat lapset. TT-ryhmä on tarkoitettu luistelukoulusta innostuneille luistelijoille ja harjoittelussa keskitytään perusluistelun ja helpoimpien temppujen opetteluun hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta. TT-ryhmä tarjoaa vahvan liikunnallisen pohjan ja osaamisen taitoluistelun perustaitojen oppimiselle. Tavoitteena on taata monipuolinen liikuntaharjoittelu, kehittää liikunnallisia ominaisuuksia ja opettaa erilaisia lajitaitoja. Lapsen liikunnalliset taidot kehittyvät TT-ryhmässä leikinomaisesti ja ilolla. Ryhmässä harjaannutetaan myös sosiaalisia taitoja, opetellaan ryhmässä toimimista, keskittymistä sekä ohjeiden kuuntelua. Lapsena opitut taidot ja monipuolinen harjoittelu antavat hyvät eväät niin koululiikuntaan kuin minkä tahansa lajin harrastamiseen ja/tai tavoitteelliseen kilpa-uraan.

Jääharjoittelun painopiste on perusluistelussa (eteen ja taakse), teränkäytössä, liu´ussa ja jarrutuksissa. Taitoluistelun tempuista opetellaan kääntymisiä, pyörimistä ja hyppyjä. Oheisharjoittelu sisältää perusliikuntataitojen, motoristen taitojen sekä taitoluistelun lajitaitojen opettelua. Muiden lajien harjoittelu on mukana viikoittain oheisharjoituksissa (mm. yleisurheilu, voimistelu, pallopelit, tanssi sekä talvisin hiihto)

Temppuillen Taitavaksi-ryhmällä on 2 kertaa viikossa jääharjoitukset. Tämän lisäksi oheis-/jumppaharjoituksia on 2 kertaa viikossa jääharjoituksien yhteydessä.

Laitathan viestiä ennakkoon, mikäli olet kiinnostunut tulemaan tutustumaan Temppuillen Taitavaksi-ryhmän harjoituksiin:

TT-ryhmän vastuuvalmentaja
Sonja Rosqvist
sonja.koovee@gmail.com
044 774 8855

Harjoitusajat:

Temppuillen Taitavaksi-ryhmän harjoitusaika vaihtoehtoja:

  • Tiistai: Tesoma 1 oheinen klo 16.40-17.20 ja jää Tesoma 2 klo 17.30-18.20
  • Torstai: Hakametsä 1 oheinen klo 16.45-17.15 ja jää Hakametsä 3 klo 17.30-18.20
  • Yksi TT-ryhmän harjoituspäivä (ti tai to) sekä yksi luistelukoulunharjoitus (Ke tai Su)

 

Ilmoittautuminen: 
Ilmoittaudu TT-ryhmään