Luistelukoulun jatkoryhmä Temppuillen Taitavaksi

Temppuillen Taitavaksi-ryhmään (TT-ryhmä) ovat tervetulleita 3-6 vuotiaat lapset. TT-ryhmä on tarkoitettu luistelukoulusta edistyneemmille luistelijoille ja harjoittelussa keskitytään perusluistelun ja helpoimpien temppujen opetteluun hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta. TT-ryhmä tarjoaa vahvan liikunnallisen pohjan ja osaamisen taitoluistelun perustaitojen oppimiselle. Tavoitteena on taata monipuolinen liikuntaharjoittelu, kehittää liikunnallisia ominaisuuksia ja opettaa erilaisia lajitaitoja. Ryhmässä harjaannutetaan myös sosiaalisia taitoja, opetellaan ryhmässä toimimista, keskittymistä sekä ohjeiden kuuntelua. Lapsena opitut taidot ja monipuolinen harjoittelu antavat hyvät eväät niin koululiikuntaan kuin minkä tahansa lajin harrastamiseen ja/tai tavoitteelliseen kilpa-uraan.

Jääharjoittelun painopiste on perusluistelussa (eteen ja taakse), teränkäytössä, liu´ussa ja jarrutuksissa. Taitoluistelun tempuista opetellaan kääntymisiä, pyörimistä ja hyppyjä. Oheisharjoittelu sisältää perusliikuntataitojen, motoristen taitojen sekä taitoluistelun lajitaitojen opettelua.

Temppuillen Taitavaksi-ryhmällä on 2 tai 3 kertaa viikossa jääharjoitukset. Tämän lisäksi oheis-/jumppaharjoituksia on 2-3 kertaa viikossa jääharjoituksien yhteydessä.

Laitathan viestiä ennakkoon, mikäli olet kiinnostunut tulemaan tutustumaan Temppuillen Taitavaksi-ryhmän harjoituksiin:

TT-ryhmän vastuuvalmentaja
Laura Tykkyläinen

 

Harjoitusajat:

Temppuillen Taitavaksi-ryhmän syyskauden harjoitusajat:

  • tiistai Tesoman jäähalli
  • perjantai Sentterin jäähalli (perjantain harjoitus vain 3x harjoitteleville luistelijoille)
  • sunnuntai Hakametsän jäähalli

 

TT-ryhmän ryhmäyhdyshenkilö: 
Päivi Ahonen