Kooveessa pääset harrastamaan taitoluistelua harrastekilpapolulla. Kooveessa luistelee Tähti- ja taitajapolulla H1-, H2- ja H3 -ryhmien luistelijat.

Tähti- ja taitajapolulla harrastaville luistelijoille tarjotaan mahdollisuus kilpailla harrastaen. Suunnitelmat tehdään kilpailusarja ja herkkyyskaudet huomioiden. Lajioheisharjoitukset tukevat jäällä harjoiteltavia taitoja ja edesauttavat vaikeampien hyppyjen oppimista. Liikunnallisten taitojen ja ominaisuuksien kehittäminen on tärkeässä osassa lajioheisharjoituksissa: monipuoliset harjoitukset takaavat mm. nopeuden, voiman ja kestävyysominaisuuksien kehittymisen. Omatoiminen ja monipuolinen muiden lajien harrastaminen on suositeltavaa.

 

Tähtipolun tavoitteet

Tähtisilmujen ja tähtidebytanttien tavoitteena on osata yksöisaxel, sekä harjoitella kaksoishyppyihin valmistavia harjoitteita ja oppia yksi kaksoishyppy. Tähtinoviisien ja tähtijunioreiden tavoitteena on oppia useampi kaksoishyppy, sekä monipuolisesti erilaisia hyppy-yhdistelmiä ja -sarjoja. Tavoitteena on myös peruspiruettien, perusluistelutaidon, askeleiden sekä liukujen laadun ja vaikeuden kehittäminen.

Taitajat-polun tavoitteet

Taitajat-polun tavoitteena on oppia laadukkaat yksöishypyt ja kaikki peruspiruetit sekä kehittää perusluistelua, askeleita ja liukuja​.

 

Kysy lisää kilpaharrasteryhmien toiminnasta:
Vastuuvalmentaja
Sofia Korsumäki