Kooveen suositut luistelukouluryhmät

Luistelukoulun tavoitteena on luoda lapselle vahva perusluistelutaito. Lapsen liikunnalliset taidot kehittyvät taitoluistelukoulussa leikinomaisesti ja ilolla. Luistelukoululaiset jaetaan jäällä iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin, jokaisella ryhmällä on oma ohjaajansa. Ryhmissä opetellaan taitoluistelun aakkosia kuten perusluistelua, liukuja, jarrutuksia, hypähdyksiä ja piruetteja. Jokaiselle luistelukoululaiselle jaetaan ensimmäisillä kerroilla tarrapassi, jonne keretään käydyistä kerroista tarroja. Tarrapassissa kerrotaan myös jokaisen kerran teema. Teemoissa on otettu huomioon muun muassa motorisia perustaitoja.

Kooveen luistelukouluryhmät ovat tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille (3-6-vuotiaat) sekä kouluikäisille lapsille ja nuorille (7- 15-vuotiaat). Lapsi ja aikuinen -luistelukouluryhmä on suunnattu 2-5-vuotiaille lapsille, jotka eivät vielä osaa seistä ja nousta ylös itse luistimet jalassa. Lisäksi seurastamme löytyy Omenat-ryhmä, joka on suunnattu 2-3-vuotiaille lapsille.

——————————————————————-

Kevätkaudella 2024 luistelukouluryhmät harjoittelevat viikot 2-12 (11 luistelukertaa).

 

Laitathan viestiä ennakkoon, mikäli haluat tulla tutustumaan:
taitoluistelu@koovee.fi

Omenat-ryhmä(2-3v. lapset)

Omenat-ryhmässä luistelevat seuramme nuorimmat luistelijan alut. Ryhmä koostuu 2-3v. lapsista, jotka osaavat seistä ja nousta itsenäisesti ylös luistimet jalassa jäällä. Jääharjoituksissa tutustutaan jäähän hyvin leikinomaisesti ja tavoitteena onkin oppia mm. liikkumaan, jarruttamaan ja kaatumaan turvallisesti. Jääharjoituksissa käytetään monipuolisesti välineitä, leikkejä ja mielikuvitusta, jotta harrastuksesta tulee lapselle ikimuistoinen kokemus!

Omenat-ryhmä sunnuntaisin Hakametsän jäähallissa (kenttä 3) klo 14.45-15.15

Osallistumismaksu 60,00e

Piikit-ryhmä (3-6v. lapset)
Silmukat-ryhmä (3-6v. lapset)

Piikit- ja Silmukat-ryhmissä luistelevat 3-6v. lapset. Ryhmissä harjoitellaan luistelun alkeita hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta. Harjoittelussa käytetään hyödyksi välineitä ja musiikkia. Tavoitteena on oppia luistelun perusteet ja saada hyvät eväät siirtyä Koovee Taitoluistelun jatkoryhmiin (Temppuillen Taitavaksi tai Oiler-ryhmä).

Piikit-ryhmä sunnuntaisin Hakametsän jäähallissa (kenttä 3) klo 14.45-15.30

Silmukat-ryhmä keskiviikkoisin Sentterin jäähallissa kenttä 3:lla (Decens) klo 17.45-18.30.

Osallistumismaksu 115,00e

Lapsi (2-5v.) ja aikuinen-ryhmä

Lapsi ja aikuinen -ryhmässä 2-5v. lapsi pääsee luistelemaan tutun aikuisen kanssa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole aiempaa kokemusta jäällä luistelemisesta. Jääharjoittelussa aikuista opetetaan avustamaan ja tukemaan lasta luistelun perusteita harjoitellessa.

Harjoituksiin osallistuva aikuinen voi vaihdella, mutta edellytyksenä on, että aikuinen pysyy itse tukevasti jäällä pystyssä ja kykenee auttamaan lasta. Taitojen karttuessa lapsi voi siirtyä Kooveen muihin luistelukouluryhmiin kesken kauden (Temppuillen Taitavaksi-ryhmä).

Lapsi ja aikuinen-ryhmä sunnuntaisin Hakametsän jäähallissa (kenttä 3) klo 14.45-15.30

Osallistumismaksu 115,00e

Käänteet-ryhmä (7-15v. lapset ja nuoret)

Käänteet -ryhmä on tarkoitettu kouluikäisille 7-15v. lapsille ja nuorille. Ryhmä tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa, jossa lapset ja nuoret pääsevät nauttimaan taitoluisteluharrastuksesta, liikunnan riemusta jäällä ja saavat uusia kavereita.

Harjoituksissa keskitytään alkeiden opetteluun monipuolisia harjoitteita käyttäen ja taitojen karttuessa opetellaan haastavampiakin temppuja. Ryhmästä on mahdollista edetä Kooveen harrasteryhmiin Oiler ja Flip (O-ja F-ryhmät).

Käänteet-ryhmä sunnuntaisin Hakametsän jäähallissa (kenttä 3) klo 15.40-16.25

Osallistumismaksu 115,00e

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla luistelupassi ja harrastuksen kattava tapaturmavakuutus. Kooveen toimesta kaikki alle 15-vuotiaat luistelukoululaiset vakuutetaan Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassilla ja vakuutusta varten tarvitsemme lapsen henkilötunnuksen. Osallistumismaksuumme sisältyy Suomen Taitoluisteluliiton 11,00e luistelukoulupassi ja tapaturmavakuutus.

Sisarusalennus on 15 % sisarukselta. Alennuksen saa, kun sisarus luistelee jossakin Kooveen Taitoluistelun ryhmässä.

Muistathan lisätä lapsen henkilötunnuksen, kun ilmoittaudut myClubissa!​

Voit kysyä lisää Kooveen luistelukoulutoiminnasta:
taitoluistelu@koovee.fi