Kooveen taitoluistelujaosto tarjoaa laadukasta valmennusta ja monipuolista urheilutoimintaa yksinluistelussa kaikentasoisille taitoluistelun harrastajille. Tarjoamme olosuhteet huippu- ja kilpaurheilulle, harrastelähtöiselle kilpaurheilulle sekä puhtaasti harrastamiselle.

Toimintamme tavoitteena on antaa lapsille ja nuorille mahdollisuudet kehittää omia taitojaan ja saada taitoluistelusta myönteisiä kokemuksia ja elämyksiä. Panostamme SM-luistelijoiden lisäksi myös harrasteryhmiin sekä alue- ja kansallisten sarjojen luistelijoihin.

Koovee Taitoluistelu tarjoaa kaikille sopivan ryhmän taitoluistelun harrastamiseen. Kukin oman motivaationsa ja taitotasonsa mukaisesti.

Koovee taitoluistelua edustavat muun muassa Jenni Saarinen ja Nella Pelkonen, jotka molemmat kuuluvat Suomen Taitoluisteluliiton maajoukkuevalmennusryhmään.

Kysy lisää Kooveen taitoluistelutoiminnasta:

Rosa-Maria Salonen rosa-maria.salonen@koovee.fi – 044 774 8851

Ilmoittautuminen Kooveen taitoluistelujaoston luistelukouluihin ja harrasteryhmiin:

Luistelukouluryhmiä on tarjolla hyvien kulkuyhteyksien päässä Hakametsässä ja Kaukajärvellä Sentterissä. Ryhmiä on tarjolla aina kaksivuotiaista 15-vuotiaisiin asti. Nuorimmissa luistelukouluryhmissä on mahdollisuus ilmoittautua myös lapsivanhempiryhmään. Luistelukoulusta edenneemmille harrastajille järjestämme harrastetoimintaa O- ja F-ryhmissä.

Varaa paikkasi suosituissa luistelukoulu- ja harrasteryhmistä! Lisätietoja luistelukouluryhmistä löytyy Koovee Taitoluistelun nettisivuilta sekä tapahtumakuvauksista.

Tästä pääset taitoluistelun nettisivuille!

Postiosoite / Toimisto

Koovee ry / Taitoluistelu
Sarvijaakonkatu 32
33540 Tampere

Jäähallit

Hakametsä
Keltinkatu 2
33540 Tampere

Tesoma
Tuomarinkatu 7
33310 Tampere

Hervanta
Ruovedenkatu 1
33720 Tampere

Sentteri
Santaharjuntie 40
33730 Tampere

ILMOITTAUDU LUISTELUKOULURYHMIIN