Viikonloppuna kilpailtiin kotihallissamme Hakametsässä Senioreiden ja Junioreiden ylimääräinen Season Best-kilpailu. Kilpailuihin osallistui lähimmäs 50 luistelijaa, joista kaikki varmistelivat tai hakivat paikkoja maaliskuussa käytäviin loppu-ja hopeafinaaleihin. Odotamme STLL:n virallisia rankingtuloksia ennen loppu- ja hopefinaalipaikkojen julkistamista, mutta epävirallisesti voidaan sanoa, että Kooveelaisia molemmissa finaaleissa tullaan näkemään.

Lauantaipäivän kilpailu alkoi Junioreiden sarjalla. Kooveelaiset luistelivat tyylikkäästi ja hyvin keskittyneesti, sillä kaikki halusivat parantaa henkilökohtaisia yhteispiste-ennätyksiään. Juniorisarja oli kovatasoinen ja pisteitä annettiin tarkan arvioinnin kautta. Kooveelaisista parhaiten sijoittui Salla Sointu, joka keräsi itselleen 93.78 pistettä sijoittuen 7. Annabel Orrenmaa paransi hienosti sijoituksiaan lyhytohjelman jälkeen sijalta 14. lopputuloksien kymmeneneksi pistein 91,52. Molemmat Jessica Pakkanen ja Maria Oinaanoja paransivat kauden piste-ennätyksiään Jessican sijoittuessa 13. pistein 87,98 ja Maria 14. pistein 87,59. Mariel Kuismanen luisteli sijalle 24. ja Liisa Pirskainen sijalle 26. Juniorisarjan luistelijamme olivat pääosin tyytyväisiä suorituksiinsa ja yksittäisissä elementeissä nähtiin ilahduttavia onnistumisia!

Seniorisarjan luistelijoillamme Leia Piipolla ja Roosa Erkkilällä on ollut erilainen valmistautuminen kilpailuihin johtuen jouluna aikuisiin kohdistetuista koronarajoituksista, jotka päättyivät vasta reilu kaksi viikkoa sitten. Jännitystä ja epävarmuutta oli ilmassa, ja se näkyi tällä kertaa myös vähän suorituksissa. Leia oli niin lyhyt- kuin vapaaohjelmassa aivan kärkikahinoissa ja jäi vain alle kolme pistettä pronssimitalista. Roosa taas puolestaan teki hyvän parannuksen vapaaohjelmassa ja paransi omia henkilökohtaisia piste-ennätyksiään. Kokonaistuloksissa Leian sijoitus oli 4. pistein 91,79. Roosan 9. pistein 80,19.

Onnea kaikkille luistelijoille hyvistä suorituksista ja kiitos, että tulitte kilpailemaan Tampereelle. Kiitos myös kaikille talkoolaisille kilpailujärjestelyistä.

Senioriluistelijamme Roosa Erkkilä ja Leia Piippo

Juniorit Salla Sointu, Jessica Pakkanen, Maria Oinaanoja ja Annabel Orrenmaa