TOAS – koteja opiskelijoille edullisesti ja hyvällä sijainnilla!

CAMPING HÄRMÄLÄSSÄ MAJOITUT LUONNON HELMASSA KESKELLÄ KAUPUNKIA Ja keskellä SM-sprinttiviestialuetta – sallitusti

Majoituksia voi varata suoraan verkkokaupasta 

Mattersoft – joukkoliikenteen IT-ratkaisuja Tampereelta eri puolille maailmaa!

Päivitetty 21.5.24 HD60-sarjan osanottomaksujen palautus, video

SM-sprinttiviesti karsinta+finaali ja Tampere-sprintti 19.5.2024

HD60 sarja on mitätöity järjestäjän virheen vuoksi ja osanottomaksut palautetaan. Lue tiedote ja täytä ja lähetä tämä lomake.

Maalisuoran livestream by Kokkens.

Tervetuloa sprinttiviestin SM-kilpailuun Tampereelle su 19.5.2024! Samassa yhteydessä järjestetään erilliset kansalliset Tampere-sprintin aamupäivä- ja iltapäiväkilpailut. Lisäksi kuntosuunnistus sekä aamu- että iltapäivällä. Ks. kilpailualue.

SM-sprinttiviesti järjestetään sarjoissa H/D18, H/D21, H/D45 ja H/D60. Seurojen sprinttiviestikilpailussa on kussakin sarjassa neljä osuutta. Joukkueeseen kuuluu kaksi henkilöä, joista ainakin toisen on oltava nainen.

Sarjassa H/D18 joukkueen jäsen saa kuulua enintään sarjaan H18 tai D18. Sarjojen H/D18 ja H/D21 osanottajan tulee kilpailuvuonna täyttää vähintään 14 vuotta. Sarjojen H/D45 ja H/D60 joukkueen jäsen tulee olla iältään vähintään sarjan nimen määritysten mukainen.

SM-kilpailussa järjestetään aamulla karsinta: henkilökohtainen kilpailu ja ratkaisevaa on etukäteen nimetyn joukkueen jäsenten suoritusten yhteisaika. Iltapäivällä järjestetään finaali viestikilpailuna, 30 joukkuetta/sarja.

Sekä aamu- että iltapäivällä järjestetään kaikille sarjoille henkilökohtainen kansallinen sprinttikilpailu, kaksi erillistä kilpailua. Sarjat H/D10 – 95. Aamupäivän ensimmäiset lähdöt klo 10. Iltapäivän kansalliset kilpailut klo 14 alkaen. Palkinnot jaetaan Tampere-sprintin aamu- ja iltapäivän kilpailujen yhteistuloksen perusteella. Palkintojen määrät ilmoitetaan kilpailuohjeissa.

Niille joukkueille, jotka eivät pääse SM-karsinnasta iltapäivän SM-viestiin, järjestetään iltapäivällä klo 14 jälkeen B-finaalit. B-finaalit juostaan henkilökohtaisena kilpailuna laskien joukkueen jäsenten ajat yhteen. B-finaalien H/D 18, 21, 45, 60 -lähtöajat muodostetaan ja julkaistaan vasta karsinnan jälkeen. B-finaalit juostaan normaaleilla emiteillä.

Tässä on valokuvia.

Löytötavarat, tiedustelut anja.wilen(at)kolumbus.fi

Kilpailun tuoksinaa karsinnasta ja finaaleista