Sinäkin tarvitset suunnistustaitoa! Tule mukaan!

Kooveen nuorisotoiminta koostuu:
* 6-14 v. Tampereen suunnistuskoulusta
* 14-20 v. nuorten ryhmästä.

Uudistetussa yhteistyössä Epilän Esan kanssa järjestettävässä Tampereen suunnistuskoulussa pidetään kesäkaudella harjoitukset tiistaisin ja torstaisin. Lisäksi harjoitellaan iltarasteille osallistumista sekä osallistutaan kilpailuihin ja kansalliselle Leimaus-leirille. Teemme myös yhteistyötä naapuriseurojen kanssa. Talvikaudella järjestetään saliharjoitukset ja muita harjoituksia.

Vanhimmat ja tavoitteellisemme treenaavat 13-14 -vuotiaat voivat osallistua soveltuvin osin myös nuorten ryhmän toimintaan. He jatkavat myös Tampereen suunnistuskoulun harjoituksissa.

Nuorten ryhmä harjoittelee säännöllisesti, tarjolla on useita suunnistustreenejä sekä mm. juoksutekniikkatreenit, lihaskuntoharjoittelua sekä ajankohtaan sopivia treenejä ja useita leirejä säännöllisesti, myös ulkomailla. Treenit jatkuvat ympäri vuoden.

Osa nuorista myös hiihtosuunnistaa ja pyöräsuunnistaa. Menestystä tulee joka lajissa.

Nuorten harrastesuunnistus on myös tärkeää. Toiminnan ja valmennuksen ohella varmistetaan, että ei-kilpailevien nuorten harrastesuunnistusmahdollisuudet ovat hyvät. Käytännössä harrastesuunnistajia ja valmennusryhmäläisiä ei erotella, vaan kaikkiin nuorten harjoituksiin sekä eri suunnistuslajeihin voi osallistua, vaikka ei olisi kiinnostunut kilpailemisesta. Mukaan vain rohkeasti!

Tampereen suunnistuskoulun rehtorina toimii Jaakko Vuorenmaa. Nuorten ryhmän lajivalmentajana on Timo Sild. Nuorten ryhmistä voi kysyä myös nuorisovastaavalta. Yhteystiedot