Päivitetty 21.10.23 10:05 Tulokset ja löytötavarat

Tampereen koulusuunnistuskisat to 12.10.2023 Kaukajärven vapaa-aikatalolla

Kisat pidetty. Kiitokset kaikille osallistujille! Toivottavasti oli hauskaa!!Tuloslaskennassa ilmenneiden teknisten haasteiden vuoksi ja tasapuolisuuden varmistamiseksi, kilpailijoiden tulokset korjataan Emitin nollaukseen perustuvaksi.(Ennakkoon annetun lähtöajan sijaan). Lopulliset tulokset valmistuvat viimeistään lauantaina 14.10.2023. Palkinnot jaetaan kouluilla syysloman jälkeen.


21.10. Tulokset ovat lopulliset.
Löytötavaroita voi tiedustella anja.wilen(at)kolumbus.fi

Tervetuloa Tampereen koulujen suunnistuskilpailuun Kaukajärvelle torstaina 12.10.2023. Maasto on mukavaa puistosuunnistusta, joten kaikki selviävät radan ympäri. Kussakin sarjassa jaetaan mitalit kolmelle parhaalle. Tapahtumassa on mahdollisuus myös kuntosuunnistukseen, mutta siinä ei kilpailla eikä jaeta palkintoja. Ratojen pituus 2 – 3,5 km.

Sarjoja on tytöille ja pojille kolmannesta luokasta aina yhdeksänteen luokkaan asti sekä yksin että parisuunnistuksena, sekä lisäksi kuntosuunnistus.
Katso yksityiskohdat kilpailukutsusta ja kilpailuohjeesta.

Huom! Mukana myös kuntosuunnistus, vaikka koko luokalle!

Kuntosuunnistukseen voi osallistua 1-6 henkilön ryhmällä. Rata on n. 2.6 km ja matkan varrella on 11 rastia. Rastilla pitää löytää vastaus annettuun kysymykseen – osassa vastauksista täytyy käyttää myös älliä. Aikaa ei oteta. Varaa kynä mukaan. Kartat saa Infosta.

Kilpailuohje ja lähtöluettelo julkaistaan tällä sivulla 10.10.23.

Ilmoittautuminen opettajien kautta ilmoittautumislomakkeella ja lähettämällä se sähköpostitse osoitteeseen suunnistus@koovee.fi viimeistään ma 9.10.2023 klo 15.

Tervetuloa!