LOST IN KOSKARI -TAPAHTUMAOHJEET

Saapuminen ja pysäköinti

Tapahtuma on sisällä Koskikeskuksen kauppakeskuksessa, 1. kerroksen keskusaukiolla. Ilmaispysäköinti omatoimisesti Ratinan stadionin edessä. Parkkihalli on maksullinen.

Toiminnot

Info, wc, ensiapu keskusaukiolla.

Toimintaohje Lost in Koskari -tapahtumaan osallistuville

  • Lähtö ja maalitoiminnot Koskikeskuksen 1. kerroksen keskusaukiolla. 
  • Sisäänkäynti joko parkkihallista klo 9 lähtien tai muista Koskikeskuksen sisäänkäynneistä klo 10 lähtien. 
  • Lunasta kartta Infosta 2 €:lla Lost in Koskari -suunnistusradalle. Maksu käteisellä, mieluiten tasarahalla tai MobilePay:lla numeroon 85357.
  • Lähtö ja maali on Infon vieressä 1. kerroksen keskusaukiolla.

M-Market 0. kerroksessa avaa ovensa tänään jo klo 9.30, josta ostettavissa myös aamukaffeet munkin kera 😉 Intersport (1. kerroksessa) avaa ovensa klo 11. Muut Koskikeskuksen kaupat ja ruokapaikat avaavat ovensa klo 12. 

pastedGraphic.png   pastedGraphic_1.png

Kartta ja maasto 

Suunnistusmaasto on kokonaan sisällä Koskikeskuksen kauppakeskuksessa. 

Kartan mittakaava on 1:1500. Kilpailukartta on nähtävillä lähtöpaikalla ennen lähtöä.

Kartan koko on A4 ja karttaan on kuvattu allekkain Koskikeskuksen tasot/kerrokset: 0, 1, 2 ja 3. Kerroksen numero on merkitty isolla numerolla ko kerroksen vieressä.

Hissejä ei saa käyttää suorituksen aikana. Karttaan merkityt portaat ja liukuportaat ovat käytettävissä kerroksesta toiseen siirryttäessä. Ne on merkitty karttaan kirjaimella ja kerroksen numerolla, esim C0, C1, C2.

pastedGraphic_2.png

Radat, rastien määrät, ym

Suunnistusratoja on 2 vaihtoehtoa: Lost-A ja Lost-C. 

Rata C on helppo, A-rata on vaativampi. Saat mennä minkä radan vaan.

  • Lost A-radalla on 10 rastia.
  • Lost C-radalla on 6 rastia.

Rasteilla on rastipukki, jossa on emit-leimasin ja rastin numerokoodi. Rastilippu on roikkumassa rastipukin alla. Emit-kilpailukortin saat lainaksi lähtöpaikalla (palautus maalissa). Aika lähtee juoksemaan emit-kilpailukortissa, kun emit-kortin nostaa start-leimasimesta. Toimitsija opastaa. 

Huom: osittain samoilla rasteilla käyvät varsinaisille suunnistajille suunnattu ’Koskarin Haaste’-kilpailu (jonka lähtö ja maali on 0. kerroksessa). Myös portaissa ja liukuportaissa sopu sijaa antaa! 

Huom: kauppakeskuksessa on kisan aikana jonkin verran muitakin kuin tapahtumaan osallistujia. Ole varovainen, ettei tapahdu törmäyksiä. Osallistujia ei ole seuran puolesta vakuutettu.

Koska kauppakeskuksen eri liikkeet avaavat ovensa klo 12, niin juoksu on kielletty klo 11.30 jälkeen.  

Maali

Myös maalissa maalileimaus, jolloin emit-kortissa loppuu aika. Myös keskeyttäneet kilpailijat ilmoittautuvat maalissa. Maalissa saat väliaikatulosteen, josta näkyy rastivälien ajat ja loppuaika.

Ja jos oikein innostut, niin voit ilmoittautua 0. kerroksen Infossa Kuntosuunnistukseen, jossa pääset testaamaan taitojasi kilparadoille.

Palkinnot 

Kaikki Lost in Hakamettä -osanottajat saavat maalissa pienen maistuvan palkinnon. Lisäksi joitain arvontapalkintoja.

Toimihenkilöt

Tiedustelut Koovee/Mikko Eskola, 0400-568693, mikkoeskola@kolumbus.fi

Tervetuloa!