Suunnistuskoulu, harrastesuunnistus ja huippusuunnistus yhdessä hyvässä seurassa

Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa, pyöräsuunnistuksessa ja tarkkuussuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Koovee on huippusuunnistusseura, joka aktivoi kaikki harrastajat suunnistuksen pariin iästä riippumatta. Haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin. Järjestämme iltarasteja suunnistuksen ystäville, tasokkaita kilpailuja lapsille, nuorille ja aikuisille, aktiivikilpailijoille sekä lajin huippunimille. Suunnistuskoulutoiminnalla ja koululaissuunnistuksella tuomme panoksemme lapsi- ja nuorisotyöhön. Palkatun nuorisovalmentajan avulla varmistamme, että nuoremme saavat huippuvalmennusta.

Yhteystiedot

Kooveen suunnistusjaostoon saat yhteyden joko toimiston kautta

osoite: Sarvijaakonkatu 32, 33540 Tampere

sposti: suunnistus@koovee.fi

Voit myös ottaa yhteyttä Raimo Arvolaan,

puhelin 0400 728407 tai sähköpostilla raimo.arvola@kolumbus.fi.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan yhteyttä puheenjohtajaan Jukka Westerlundiin

westerlund.jukka@gmail.com

Jäseneksi?

Mikäli haluat liittyä mukaan Kooveen suunnistajien toimintaan, voit täyttää rekisteröitymislomakkeen Ilmoittautumisjärjestelmässä . Täytä tietosi Rekisteröityminen -napilla saatavaan lomakkeeseen, jonka hyväksymisen jälkeen saat tunnukset ja voit aktivoida haluamasi toimintasisällön mukaisen toimintapaketin itsellesi.

Lyhyesti kerrottuna – Voit aktivoida itsellesi peruspaketin, jolla saat seuran jäsenyyden mukanaan tuoman sisällön ja kilpailijapaketeilla (K) kilpailija ja (A)aktiivikilpailija saat kilpailuissa käyvän jäsenen edut.

Mikäli olet ollut mukana toiminnassa esimerkiksi suunnistuskoululaisen vanhempana, ja haluat liittyä varsinaiseksi jäseneksi, ota suoraan yhteyttä osoitteeseen
tuki.koovee(at)gmail.com

Toimintapaketin aktivoiminen tapahtuu Ilmoittautumisjärjestelmässä, jolloin maksutiedot perustuvat henkilökohtaiseen viitenumeroon.

Jäsenrekisteröitymisesi käsitellään muutaman arkipäivän kuluessa, jolloin saat kuittauksen ja lisäinfoa jäsenpalveluista. Seurasiirrot, eli kilpasuunnistajien, joiden kilpailuoikeudet siirtyvät toisesta seurasta, hyväksytään johtokunnassa.

Jäsenyydestä voit kysyä lisätietoja itsellesi sopivan ryhmän yhteyshenkilöltä.

Mikäli edellinen tuntuu liian monimutkaiselta, voit myös tulostaa yleisen jäsenmaksun maksettavaksi alla olevista linkeistä. Mikäli haluat maksaa lahjajäsenyyden jollekkulle toiselle, kuin itsellesi, ota yhteyttä Raimo Arvolaan (p. 0400-728407).