KOOVEE ry:n yleisissä palkinnoissa salibandyjaosto oli hyvin edustettuna. Naisten edustusjoukkue sai liiganousun kunniaksi kaiverruttaa joukkueen nimen Taistelijan maljaan. Salibandyn miesten edustusjoukkueen pitkäaikaista veturia, Tero Kaskea kiitettiin toimintapalkinnolla, ja salibandyjaoston talkoovastaava Merja Käpynen nouti puolestaan naisten toimintamaljan.

Kooveen vuoden jaostoksi valittiin Suomen suurimmaksi salibandyseuraksi noussut Kooveen salibandyjaosto. Tämä oli salibandyjaostolle viiden vuoden sisään jo kolmas kiinnitys jaostopystiin!

Salibandyjaoston kiertopalkinnot

VUODEN JOUKKUE: E97-pojat
Loistavan kauden pelannut E97-poikien joukkue ei edennyt vain voitosta voittoon vaan suorastaan murskavoitosta murskavoittoon. Joukkueesta löytyy rutkasti maalintekotaitoa, mutta myös omaa päätä muistetaan puolustaa hyvällä menestyksellä. Ryhmä etenikin lopulta Sisä- ja Länsi-Suomen yhteisen loppuhuipentumatapahtuman voittoon.

VUODEN VALMENTAJA: Seppo Randelin, naisten edustusjoukkue
Salibandyjaoston kauden ehdoton kohokohta oli naisten edustusjoukkueen nousu salibandyliigaan. Kovalla itseluottamuksella ja suoraviivaisella tyylillä pelanneet naiset voittivat divarin länsilohkon, tekivät sarjassa eniten maaleja ja päästivät vähiten maaleja. Joukkueen pelitavan luomisessa ja itseluottamuksen kasvattamisessa avainasemassa oli joukkueen valmentaja Seppo Randelin. Näin naisten joukkueessa tehty pitkäjännitteinen työ saavutti tänä vuonna vihdoin hedelmää Sepon vetämän valmentajaryhmän johdolla.

VUODEN SALIBANDYTEKO: D-tytöt
Uudet kooveelaiset näyttivät osaamisensa heti ensimmäisellä kaudellaan. Sisä-Suomen aluesarjan voittanut D-tyttöjen joukkue taisteli aluehuipentumassa täysillä ja karsiutui pronssiottelusta vasta huono-onnisesti arvonnassa. Viime hetken harmituksesta huolimatta kautta voidaan pitää erittäin hyvin onnistuneena ja uuteen kauteen joukkue lähtee kuulemma teemalla ”litet bättre”.

VUODEN PUURTAJA: Harri Paltila
Pitkäaikainen 98 Punaisten valmentaja, joukkueenjohtaja ym. toimija, joka toimii pyyteettömästi ja ajatellen joukkueen etuja. Lisäksi hän on avustanut uuden 98 Keltaisten perustamisessa ja taustatehtävissä.

Joukkuekohtaiset palkinnot

Joukkueiden valmentajat ovat valinneet joukkueistaan pelaajia, jotka ovat osoittaneet omalla toiminnallaan ja peräänantamattomuudellaan hyvää esimerkkiä muille pelaajille.

Miehet edustus: Sami Tuulola
Miehet II: Juuso Koivisto
Miehet III: Joel Puhakka
Naiset edustus: Satu Sainio
Naiset II: Elina Kyrö
Naiset III: Sanna Laurila
A-tytöt: Elina Alakalhunmaa
B-tytöt: Terhi Saarijärvi
C-tytöt: Ilona Huhtala
D-tytöt: Tessa Kianta
E-tytöt: Mona Takalo
B-pojat: Jaakko Kortelainen
C92-pojat: Henri Haapasaari
C93-pojat: Marcus Warto
D94-pojat: Teemu Merioksa
D95-pojat: Markus Murtomäki
E96 Punaiset: Ahti Myllymäki
E96 Keltaiset: Toni Suominen
E97: Kuutti Seppälä
F98 Punaiset: koko joukkue palkittiin mitaleilla
F98 Keltaiset: koko joukkue palkittiin mitaleilla
F99-00 Punaiset & Keltaiset: koko joukkue palkittiin mitaleilla

Miesten edustusjoukkueen kiertopalkinnot

KASKEN MALJA: Mikko Salkinoja
Kooveen kauden hengenluoja.

KAUDEN YLLÄTTÄJÄ: Marko Petäjäsoja
Nousu edustusjoukkueen kantavaksi voimaksi.

Salibandykauppa