Uutiset

Salibandy Club Classic ja Koovee salibandy ovat mukana järjestämässä Salibandyn European Masters Games 2023 tapahtumaa 4-8.7.2023. Laji pelataan tapahtumassa MM-arvolla historian ensimmäistä kertaa.
9.6.2022
Varala tulee vastaamaan Kooveen naisten ja 18-vuotiaiden tyttöjen fysiikkavalmennuksesta huippuvalmentaja Tiia Hautalan johdolla, jonka lisäksi Varala vastaa eri ikäluokkien sekä miesten ja naisten edustusjoukkueiden testauksesta.
14.4.2022
Lähes 300 ottelun pääsarjauran pelaajana vääntänyt Jukka Laurila ottaa tulevalle kaudelle siipiensä suojaan Kooveen P19- ja P22-joukkueiden muodostaman akatemian ja toimii lisäksi P22-joukkueen päävalmentajana.
21.3.2022

Koovee Salibandy Instagramissa

Kooveen väki toivottaa rentoa ja nautinnollista juhannusta kaikille! 🌼❤️ ...

Koovee ja HämeStars yhteistyöhön!! 🤝

Koovee ja HämeStars ovat luoneet yhteisjoukkueen T21-sarjaan! 🤩

Joukkueet tapasivat eilen harjoituspelin merkeissä! 🙌🏼

#salibandy #floorball
...

SOPIMUSJULKAISUT JATKUVAT! ✍🏻

Ensi kaudella miesten joukkueessa pelaavat myös Toni Tuomi sekä Valtteri Laaksonen! 🤩

Toni siirtyi Kooveen riveihin Classicista vuonna 2016 ja kolkutteli liigan ovia jo seuraavalla kaudella (2017-2018)! Liigaa Toni pelasi kahden kauden ajan ja siirtyi sitten Pirkkojen joukkueeseen, jossa pelasi Divaria kaksi kautta 🙌🏼 Viime kaudella Toni palasi torjumaan palloa Kooveen logo rinnassaan!

Valtteri Laaksonen kuuluu Kooveen kasvatteihin! Juniorivuosilta Vatella on palkintokaapissa sekä SM-hopea että SM-kulta 🤩🥇🥈 Divaripelejä nuorella puolustajalla on kertynyt yhteensä 72 ja siellä tehoja on tullut 14 (8+6)!

Kesäkuun kausikorttitarjous on edelleen voimassa, joten osta omasi bion linkistä!! 💸

#salibandy #divari #fatpipe #kausikorttikampanja
...

LISÄÄ JATKOSOPPAREITA! ✍🏻

Myös Eino Kahilaluoma ja Tuukka Hytönen jatkavat Kooveen miesten joukkueessa! 🤩

Eino kuuluu Kooveen nuoreen kaartiin, joka jo viime kaudella näytti vakuuttavia otteita Divarin otteluissa! Nuori ja ulottuva puolustaja tulee varmasti ensi kaudellakin näyttämään kovia otteita kentällä 🙌🏼

Myöskin nuorempaan komppaniaan kuuluva Tuukka on näyttänyt taitojaan sekä liigakentillä että divarissa. 🤩 Tuukka pelasi vajaat kolme kautta Steelersin paidassa liigaa ja siirtyi viime kaudella Kooveen joukkueen riveihin! Juniorivuosina Kooveessa Tuukka oli mukana voittamassa B-poikien Suomen mestaruutta vuonna 2018 🏆😎

#salibandy #divari
...

Salibandykauppa