Koovee ry:n jäsenten hoitopolun kumppaneina toimivat LähiTapiola Pirkanmaa ja Mehiläinen Tampere. Hoitopolku auttaa sinua sekä tapaturma- että sairastumistilanteissa.

Hoitopolku on voimassa, mikäli sinulle Koovee ry:n jäsenenä sattuu Koovee ry:n tapahtumassa (harjoituksissa, kilpailuissa, otteluissa) hoitoa vaativa vamma, sairastuminen tai muu vahinko.

LähiTapiolan vakuutettu:

Avaa TerveysHelppi selaimellasi osoitteessa terveyshelppi.lahitapiola.fi tai lataa ilmainen TerveysHelppi-sovellus App Storesta tai Google Play Storesta. Mehiläisen sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7–23 verkossa ja TerveysHelppi-sovelluksessa.

 

VAHINGON SATTUESSA TOIMI NÄIN:

Kiireettömät tapaukset

Kun sairastut tai sattuu tapaturma, ota yhteyttä LähiTapiolan TerveysHelppiin:

 • Lataa ja avaa TerveysHelppi-sovellus puhelimeesi.
 • Chattaa tai soita numeroon 0206 1000. Chat palvelee joka päivä 7.00-23.00 ja puhelinpalvelu 7.00-18.00.
 • Kerro, mikä sinua vaivaa. Terveydenhuollon ammattilainen arvioi hoidon tarpeesi ja antaa terveysneuvontaa. Jos asian hoitamiseen tarvitaan lääkärin vastaanottoaikaa, aika varataan puolestasi.
 • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille LähiTapiolaan.
 • Mikäli sinulla ei ole TerveysHelppiä käytettävissä tai sinulla on joki muu vakuutusyhtiön vakuutus, niin soita numeroon 010 414 00 tai varaa aika suoraan UrheiluMehiläiseen: https://www.mehilainen.fi/urheilu-mehilainen

Kiireelliset tapaukset

 • Hakeudu lähimpään mahdolliseen julkisen terveydenhuollon tai Mehiläisen tarjoaman lääkärikeskuksen päivystykseen / UrheiluMehiläiseen. Voit olla myös suoraan yhteydessä Kooveen Mehiläisen yhteyshenkilöihin Nikke Partioon tai Emma Mäkelään hoitopolkuketjun aloittamiseksi.
  Annina Dillström – dillstrom@mehilainen.fi – +358 40 125 6509 (ensijaisesti Whatsapp tai tekstiviestit)
  Nikke Partio – nikke.partio@mehilainen.fi
 • Muista tällöin tehdä jälkikäteen korvaushakemus omaan vakuutusyhtiöösi.
Salibandykauppa