Koovee U14 jääkiekkojoukkue on erittäin lahjakas ja sitoutunut joukkue, joka on tunnettu kovasta työmoraalistaan ja tiiviistä joukkuehengestään. Joukkueen pelaajat ovat omistautuneita kehittämään taitojaan ja pelaamaan parhaansa joukkueen eteen.

Joukkue koostuu kolmesta eri peliryhmästä: Black, Yellow ja Red. Jokaisella ryhmällä on omat ainutlaatuiset vahvuutensa ja ne yhdessä muodostavat monipuolisen ja tasapainoisen joukkueen.

Black-peliryhmä on tunnettu nopeudestaan ja tarkkuudestaan. Heidän pelityylinsä on aggressiivinen ja he ovat aina valmiita haastamaan vastustajansa.

Yellow-peliryhmä on strategisten peliliikkeiden mestareita. Heidän pelinäkemyksensä ja taktinen älykkyytensä tekevät heistä arvokkaan osan joukkuetta.

Red-peliryhmä on puolestaan tunnettu fyysisestä pelityylistään ja sitkeydestään. He eivät pelkää ottaa kontaktia ja heidän puolustuspelinsä on ensiluokkaista.

Yhdessä nämä kolme ryhmää tekevät Koovee U14 jääkiekkojoukkueesta voittamattoman. Heidän yhteistyönsä, sitoutumisensa ja rakkaus lajiin tekevät heistä todellisen esikuvan kaikille nuorille jääkiekkoilijoille.

PÄÄVALMENTAJA

Tomas Stenvall

stenvall.tomas@gmail.com

044 345 1509

JOUKKUEENJOHTAJA

Pasi Sjöholm

pasi@sjoholm.it

040 744 4783

 

Seuraa meitä Instagramissa Koovee2010

 

Uusi pelaaja? 

Voit olla yhteydessä joko suoraan joukkueen valmennukseen tai joukkueenjohtoon. Joukkueeseen voi liittyä mukaan missä vaiheessa kautta tahansa.

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön oheisen lomakkeen kautta.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake