Kooveella on monipuolista harrastekiekkotoimintaa Leijona-kiekkokouluista aina aikuisten kuntokiekkoilutoimintaan. Näiden ryhmien aikataulut, paikat ja kokoonpanot vaihtelevat olosuhteista johtuen kausittain, mutta ryhmien kokoonpanot ovat vakiintuneet seuraavasti:

  • Nuorten (12-16v) harrastekiekko
  • Aikuisten harrastekiekko
  • Kooveen kuntokiekko ja
  • Kooveen kilpurit

Näiden lisäksi voit tutustua myös naisten harrastekiekkotoimintaan (Naisten harraste) ja miesten 2-joukkueen toimintaan.

Uutena pelaajana voit täyttää alla oelvan yhteydenottolomakkeen, niin voimme kertoa sinulle ajankohtaisimmat tiedon ryhmien toiminnasta. Lupaamme sinulle vastauksen yhteydenottoosi 24h sisällä.

Voit halutessasi olla myös suoraan yhteydessä jääkiekkojaoston valmennuspäällikköön Pekka Hemmilään (pekka.hemmila@koovee.fi / 0447284763)

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Leijona-kiekkokoulu on alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu kiekkokoulu, jonne ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Leijona-kiekkokouluissa tulevaisuuden kaapokakot ja noorarädyt opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet.

Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta ilmoittautumalla viereiseen myClub tapahtumaan ja sopimalla tämän jälkeen käytänteistä kiekkokoulun vastuuohjaajan kanssa joko sähköpostilla tai paikan päällä seuraavassa kiekkokoulutapahtumassa.