Kooveen EkaVaihto 3-7-vuotiaille

EkaVaihto on tarkoitettu kaikille ensimmäistä kertaa mukaan tuleville 3-7-vuotiaille pelureille. EkaVaihdon hinta koko kaudelle (syyskuu 2023-maaliskuu 2024) on 95€. Hintaan sisältyy ohjatut jäätreenit kerran viikossa ja varustepaketin, mihin kuuluu housut, hartia-, kyynär- ja polvisuojat, hanskat ja harjoituspaita. Itse tarvitset ristikolla varustetut kypärän, luistimet ja mailan. Lisäksi hinta sisältää vakuutuksen, pelipassin ja Kooveen edusten peleihin kausikortin.

EkaVaihdon kesto on 45 minuuttia ja se järjestetään lauantaisin 13:45-14:30 Hakametsä 3 jäähallissa. Aloituspäivä 23.9.2023.

Ilmoittautuminen EkaVaihtoon avattu!

Tiedustelut,

044 774 8860

niki.tuomela@koovee.fi

Koovee jääkiekon 5-7 -vuotiaiden kiekkokoulu on osa valtakunnallista Leijonakiekkokoulua.

Koovee jääkiekon kiekkokoulu on osa valtakunnallista Leijonakiekkokoulua. Leijonakiekkokoulun vuosikurssi on tarkoitettu lapsille, jotka hallitsevat jo luistelun sekä pelaamisen perustaitoja ja haluavat kehittyä lisää osaavassa ohjauksessa.
Kiekkokoulussa harjoitellaan luistelun ja kiekkoilun perustaitoja erilaisten pelien ja leikkien avulla.
Osallistuminen sisältää ohjauksen, vakuutuksen, harjoitusvuoron, pelipaidan.
Varustus lapsella: -Luistimet ja maila (mailaan nimi selkeästi) -Kypärä + kasvosuojus ja kaulasuojus ovat pakollisia! -Muut varusteet oman harkinnan mukaan -Iloinen mieli
Kiekkokoulun kesto on 45 minuuttia ja se järjestetään lauantaisin 14:30-15:15 Hakametsä 3 jäähallissa.
Huom! Kauden aikana lähetämme tiedotteita ohjaajien kautta, mutta myös sähköpostitse, joten jos yhteystietonne muuttuvat, käykää korjaamassa tiedot MyClubiin tai ottakaa yhteyttä toimistolle.

 

Ilmoittautuminen kiekkokouluun avattu!

Tiedustelut,

Niki Tuomela
044 774 8860
niki.tuomela@koovee.fi

Jos tarvitset apua tai lisätietoja, niin voit olla meihin yhteydessä myös oheisella lomakkeella

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake