LähiTapiola Pirkanmaa tukee vuosittain laajasti pirkanmaalaista liikuntaa, urheilua, tapahtumia, kulttuuria ja kyläyhteisöjä ylläpitävää toimintaa. Meillä on ilo jatkaa myös Kooveen salibandyjaoston kanssa jo usean vuoden jatkunutta yhteistyötämme. Yhteistyösopimuksemme avulla tuemme sekä Kooveen salibandyn edustusjoukkueita että junioritoiminnan varainhankintaa. Jokaisella jäsenperheellä on mahdollisuus osallistua oman jaostonsa varainhankintaan ottamalla yhteyttä LähiTapiola Pirkanmaalle esimerkiksi urheiluvakuutustarpeilla tai perheen muilla vakuutustarpeilla.

Yhteydenottopyyntö jätetään sivulla www.lahitapiola.fi/pirkanmaa/urheiluvakuutus

 LÄHITAPIOLA PIRKANMAAN TAPATURMA- JA URHEILUVAKUUTUS

 

Tarjoamme pirkanmaalaisille urheilijoille laajempaa tapaturma- ja urheiluvakuutusta.

LähiTapiolan tapaturmavakuutus on voimassa kaikissa urheilulajeissa 17-ikävuoteen saakka, myös kilpaurheilussa

 • Tapaturmavakuutus on voimassa myös kaikessa muussakin toiminnassa ympäri vuorokauden, kaikkialla maailmassa. Vakuutusturvaan sisältyy tapaturmaisen haitan ja kuoleman turva.
 • Vakuutusturvaa voi lisäksi laajentaa lisämaksusta tyypillisiin urheilusairauksiin (esim. rasitusmurtumat, tietyt tulehdustilat, penikkatauti tai akillesjänteen repeämä).
 • Saat laajan turvan ilman omavastuuta ja terveysselvitystä, eikä sinulla tarvitse olla muita tapaturmavakuutuksia eikä lajikohtaisia lisenssivakuutuksia.
 • Laajempi tapaturma- ja urheiluvakuutus esim. 15-vuotiaille noin 59 euroa (vakuutusmaksuun vaikuttavat vakuutetun henkilön ikä, valittu turvan taso ja keskittämisaste).

 

Yli 17-vuotiaille tarjoamme urheilulajikohtaista urheiluvakuutusta

 • Vakuutusturva sisältää myös normaalin tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikessa muussakin toiminnassa kaikkialla maailmassa ympäri vuorokauden, sekä tapaturmaisen haitan ja kuoleman turvan.
 • Urheiluvakuutuksesta korvataan myös tyypillisiä urheilusairauksia (esim. rasitusmurtumat, tietyt tulehdustilat, penikkatauti tai akillesjänteen repeämä).
 • Kun sattuu tapaturma, ja hoidat ajanvarauksen ja vahinkoasian aina TerveysHelpin kautta, et maksa vakuutukseen kuuluvaa omavastuuta lainkaan.
 • Tapaturma- ja urheiluvakuutus esim. 18-vuotiaalle yhteensä noin 292 euroa (vakuutusmaksuun vaikuttavat lajin riski, vakuutetun henkilön ikä, valittu turvan taso ja keskittämisaste).

 

Lue lisää urheiluvakuutuksesta ja hintaesimerkeistä sivulla: www.lahitapiola.fi/pirkanmaa/urheiluvakuutus

Voit jättää sivulla yhteydenottopyyntösi, niin urheiluvakuutuksesta kuin mistä muustakin tarvitsemastasi kotitaloutesi vakuutusturvasta.

LähiTapiola Pirkanmaa ottaa sinuun yhteyttä ja laskee tarjouksen tarvitsemastasi vakuutusturvasta.

TERVEYSHELPPI APUNA KUN TAPATURMA SATTUU

TerveysHelppi tuo vaivattoman, kattavan ja nopean paikallisen avun tapaturman tai sairauden sattuessa terveydestäsi huolehtimiseen ja vakuutukseen liittyvien vahinkoasioiden hoitamiseen. Palvelun tuottaa Mehiläinen Oy.

Kun sairastut tai sattuu tapaturma, ota yhteyttä LähiTapiolan TerveysHelppiin:

 • Lataa TerveysHelppi-sovellus puhelimeesi.
 • TerveysHelppi-sovelluksen chatilla tai soittamalla numeroon 0206 1000 tavoitat Mehiläisen sairaanhoitajat ja lääkärit joka päivä klo 7.00 – 23.00.
 • Terveydenhuollon ammattilainen arvioi hoidon tarpeesi, antaa terveysneuvontaa sekä ohjaa tarvittaessa etälääkärin tai lääkärin vastaanotolle.
 • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasiasi vireille.
 • TerveysHelppi on tarkoitettu kaikille LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkaille

LähiTapiola Pirkanmaan ja Kooveen salibandyjaostonyhteistyöllä kartutat jaostosi varainhankintaa.

 
Osana Kooveen salibandyjaoston yhteistyösopimusta, olemme sopineet jaoston varainhankinnan kartuttamisesta vakuutusturvan kartoitusten ja yhteydenottopyyntöjen avulla.
 
LähiTapiola Pirkanmaa on sitoutunut maksamaan palkkiota Kooveen salibandyjaoston jäsenten ja heidän perheenjäsentensä tai lähipiirin, valmennuksen, seurajohdon ja talkoolaisten yhteydenottopyynnöistä.
 
Kooveen salibandy-verkoston yhteydenottopyyntö LähiTapiolaan voi liittyä kokonaan uuteen asiakkuuteen, olemassa olevan vakuutusturvan tarkistukseen tai lisäturvan kartoitukseen.
Palkkion maksamisen edellytyksenä on, että yhteydenottolomakkeeseen on täytettynä kaikki yhteystiedot ja yhdenottopyyntö johtaa toimenpiteisiin asiakkuuden edistämiseksi. Palkkio maksetaan yhdestä perheestä yhden kerran. Palkkio kohdennetaan kokonaisuudessaan Kooveen salibandyjaoston junioritoiminnan hyväksi.
 
Aktiivinen yhteyspyyntöjen ja liidien ohjaus LähiTapiolalle varmistaa, että harrastajilla on helppo tapa pitää vakuutusturva oikeanlaisena ja turvata erityisesti lajin osalta harrastaminen. Samalla kartutat oman seurayhteisösi varainhankintaa.
 
Jätä meille yhteydenottopyyntösi ja ansaitse samalla Kooveen salibandyjaoston junioritoiminnalle tukea.
 
Tutustu laajaan urheiluvakuutukseemme ja jätä yhteydenottopyyntösi sivulla: www.lahitapiola.fi/pirkanmaa/urheiluvakuutus
Liikkuminen ja urheilu ovat erinomaiset tärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Elämänturvayhtiönä LähiTapiola Pirkanmaa haluaa auttaa asiakkaitaan elämään turvallisemmin ja terveemmin. Lasten ja nuorten terveyttä edistääksemme tuemme useita
urheiluseuroja Pirkanmaalla.
Salibandykauppa