Koovee on solminut neljän vuoden jatkosopimuksen Fat Pipen ja Salibandykauppa.fi:n kanssa. Fat Pipe jatkaa Kooveen salibandyjaoston virallisena maila- ja varustemerkkinä yhteistyössä Salibandykauppa.fi:n kanssa. Salibandykauppa.fi:ltä on saatavissa monipuolisesti myös muita Koovee aiheisia tuotteita sekä muiden liikunta- ja urheilulajien varusteita.

 

 

– Yhteistyö Fat Pipen ja Salibandykauppa.fi.n kanssa on toiminut mallikkaasti usean vuoden ajan. Jäsenistöltämme tullut positiivinen palaute tilausten ja toimitusten nopeudesta sekä varmuudesta antoivat meille hyvät edellytykset yhteistyösopimuksen jatkoneuvotteluille ja –sopimukselle. Fat Pipe ja Salibandykauppa.fi palvelevat jaostoamme parhaaksi katsomallamme tavalla niin yhteisten arvojemme kuin myös tavoitteidemme puolesta. Kooveen salibandyjaoston puheenjohtaja Kari Jussila kommentoi.

 

Me Fat Pipe:llä olemme erittäin iloisia, että saamme jatkaa jo pitkään kestänyttä yhteistyötä Kooveen kanssa. Haluamme panostaa seuroihin, joiden kanssa arvomme kohtaavat. Haluamme kiittää seuraa ja sen johtohenkilöitä luottamuksesta että saamme jatkossakin olla osa seuran tarinaa, kommentoi Jani Helenius Fat Pipelta

 

Olemme Salibandykauppa.fi puolella iloisia, että Kooveen ja Fat Pipen kanssa hyvin toiminut yhteistyö saa jatkoa ja olemme pystyneet vakuuttamaan seuran valitsemaan meidät yhteistyökumppaniksi myös tuleville kausille. Vaikka kuluneet kaudet ovat olleet kaukana normaalista, on yhteistyö saatu toimimaan seuran kanssa joustavasti. Iso kiitos myös meidän puoleltamme valmentajille ja joukkueenjohtajille, joiden kanssa olemme päivittäisessä tekemisessä olleet, ja jotka omalla panoksellaan luovat pelaajille mahdollisuuden harrastaa Salibandykauppa.fi:n Timo Ruppa toteaa. 

Koovee on seurana salibandynkin puolella liikuttanut lapsia ja aikuisia jo vuosia ja näemme että näin on myös tulevaisuudessa. On erittäin mukava olla osana sitä tarinaa ja toivotamme kaikki seuran jäsenet tervetulleeksi asioimaan myymälällämme jatkossakin. Salibandykaupan Timo Ruppa toteaa.

 

 

Salibandykauppa