Tällä kaudella Koovee ry ja salibandyjaosto palkitsevat otteluiden yhteydessä pitkäaikaisia toimijoitaan seuran ansiomerkeillä. Henkilöt ovat olleet vaikuttamassa seuran toimintaan omalla panostuksellaan suuresti. Ilman heitä moni joukkue ei olisi toiminut, tai moni tapahtuma tai ottelu olisi jäänyt järjestämättä. Saamme siis kiittää heitä kaikesta seuramme eteen tehdystä työstä.

 

Lauantaina 28.9.2023 naisten SSRA ottelun yhteydessä palkittiin kultaisin ansiomerkein

Saija Sippola nro 184 

 • Saija Sippola on vaikuttanut Kooveen toimintaan sekä kentällä että sen ulkopuolella. Pelaamisen loputtua hän siirtyi naisten taustoille joukkueenjohtajan rooliin, jossa hän monta vuotta viettikin. Jääden myös tuon jälkeen mukaan pelitapahtumiin. Tämä ohella Saija oli aktiivi yhdistystoimija ollen mukana Kooveen salibandyjaoston hallituksessa sekä Suomen salibandyliiton hallituksessa.

Kimmo Pitkänen nro 185

 • Kimmo Pitkänen on ollut naisten joukkueentaustalla monessa roolissa. Luoden matkallaan Kooveen salibandyjaostolle uutta ilmettä nettisivujen ja painomateriaalin muodossa. Myös salibandyn ottelutapahtumien uudistajana ja tapahtumien mahdollistajana hänet tunnetaan.

Jaakko Aho nro 186

 • Jaakko Aho on ollut mukana seuran toiminnassa eri rooleissa vanhemman, joukkuenjohtajana sekä Koovee ryn hallituksen että myös salibandyjaoston hallituksessa jäsenenä. Nykyisin hänen äänensä on kuulolla Tv-tuontannoissamme selostajana.

 

Lauantaina 28.9.2023 miesten M-Team ottelun yhteydessä palkittiin ansiomerkein

Jukka Lintula Kultainen ansiomerkki nro 187

 • Jukka Lintula on ollut mukana seuran toiminnassa eri rooleissa vanhemman, joukkueenjohtajana ja Koovee ryn hallituksen kuin myös salibandyjaoston hallituksessa. Onhan hänen ideastaan saatu käyntiin monivuotinen tapahtuma Likkojen Lenkki, joka toimi seuran suurena varainhankintatapahtumana.  Seuran näkökulmasta hän päässyt on tuottamaan liikunnan iloa seuran harrastajille, kantaen vastuuta harjoitusolosuhteiden parantamisesta. Vielä mainintana että hänen lapsensa Matias ja Juulia ovat molemmat salibandyn nuorten Maailmanmestareita, ollen tietääksemme Suomen ainoa sisaruspari jotka ovat voittaneet maailmanmestaruuden.

Kennet Ketola Hopeinen ansiomerkki nro 11

 • Kennet Ketola on seurantoiminnan moniosaaja, ollen seurassa mukana pelaajana, valmentajana sekä miesten joukkueen monivuotisena huoltajana. Saamme kiittää häntä myös erittäin tärkeän sähköpyörätuolitoimintamme vastuuvalmennuksesta ja toiminnan pyörittämisestä jo usean vuoden ajan. Josta hän luopui viime kauden päätteeksi. Onneksi hänen ansiokas työ jatkuu seuramme parissa vielä pelaajan ja miesten edustusjoukkueen huollon parissa.

 

Sunnuntaina 29.9.2023 naisten Saipa ottelun yhteydessä palkittiin ansiomerkein

Elina Palonen Kultainen ansiomerkki nro 192

 • Elina Palonen muistetaan Kooveen naisten edustusjoukkueen entisenä joukkueenjohtaja ja pitkäaikaisena seura-aktiivina. Jonka kautta on monta tapahtumaa ja mainoskuvaa saatu tuotettua. Onpa hän valmistanut naisten joukkueen pelimatkaruokailut ja sämpylät useamman kerran, joita on päästy nauttimaan ”pahvilautasilta”. Tietäjät tietävät ;)

Ansku Tahkio Hopeinen ansiomerkki nro 10

 • Ansku Tahkio on seuran aktiivitoimija toimien tällä hetkellä naisten joukkueen monivuotisena huoltajana.  Saamme kiittää häntä myös erittäin tärkeän sähköpyörätuolitoimintamme apuvalmennuksesta ja tuesta Kentsulle jo usean vuoden ajan.  Onneksi ansiokas työ jatkuu hänellä seuramme parissa vielä naisten edustusjoukkueen huollon parissa.

 

Sunnuntaina 29.9.2023 miesten Konnat ottelun yhteydessä palkittiin ansiomerkein

Marko Jokinen Kultainen ansiomerkki nro 188

 • Marko on Kooveen salibandyjaoston johtokunnan pitkäaikainen jäsen ja myös alkutaipaleellaaan valmentaja A-junioreiden SM-joukkueessa.  Nykyisin hän tomii lisäksi myös edustusjoukkueiden ja seuran tulospalveluvastaavama, näkyen paljon toimitsijapöydän takana.

 

Mauno Hakala Kultainen ansiomerkki nro 190

 • Mauno Hakala on toiminut seurassa monessa roolissa, kentän sisäpuolella miesten edustusjoukkueen pelaajana, seuran valmentajana ja ohjaajana. Ulkopuolella seuran työntekijänä ja nykyisin myös Kooveen harrasteliikunnan vastaavana. Voimme kutsua häntä siis seuran monitoimiosaajaksi. Parhainta on ollut nähdä hänen innostuksensa ja motivaationsa lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen ja sen saattamiseen käytäntöön oman ohjaustoiminnan kautta.  Hänen esimerkin ja valmennukse kautta on edustusjoukkueeseen noussut hänen valmentamia pelaajia.

 

Marko Lahtinen Kultainen ansiomerkki nro 189

 • Marko Lahtinen on toiminut seurassa monessa roolissa, kentän sisäpuolella miesten edustusjoukkueen pelaajana, seuran valmentajana ja ohjaajana, työntekijänä ja nykyisin salibandyjaoston junioripäällikkönä. Hän on lasten ja nuorten liikunnan ohjauksessa edellä kävijä, ja hänen motivaationsa ja intonsa lasten liikuttamiseen on huippuluokkaa.  Hänen ohjauksen kautta on saatu moni lapsi innostettua liikkumaan salibandykerhojen pariin ja siitä vielä eteenpäin salibandyjoukkueisiin. Tulevaisuudessa tulemme siis näkemään vielä monta pelaajaa edustusjoukkueissa, joille Mako on päässyt sytyttämään liikunnan ilon.

 

Tommi Palonen Kultainen ansiomerkki nro 191

 • Tommi Palonen on seurantoiminnassa erilaisia rooleja nähnyt, olen nykyisin Kooveen miesten ja naisten edustusjoukkueiden joukkueenjohtaja sekä kotiotteluiden striimituottaja ja AV-vastaava. Pitkäaikaisena seura-aktiivina, hän tominut myös valmentajana, bussikuljettajana ja myös muutenkin monitoimimiehenä. Seuran silmin nähden hän on mies jolla on poikkeuksellisesti 25 tuntia vuorokaudessa. Sillä hän ehtii moneen paikkaan aina auttamaan.

 

Tästä ansiomerkkisäännöistä tarkemmin.

 

Salibandykauppa