KOOVEE RY:N JÄSENTEN HOITOPOLUN KUMPPANEINA TOIMIVAT LÄHITAPIOLA PIRKANMAA JA MEHILÄINEN TAMPERE. HOITOPOLKU AUTTAA SINUA SEKÄ TAPATURMA- ETTÄ SAIRASTUMISTILANTEISSA

Hoitopolku on voimassa, mikäli sinulle Koovee ry:n jäsenenä sattuu Koovee ry:n tapahtumassa (harjoituksissa, kilpailuissa, otteluissa) hoitoa vaativa vamma, sairastuminen tai muu vahinko.

Saadaksesi Koovee ry:n toimintaan osallistuvana jäsenenä kattavan ja katkeamattoman hoitopolkuketjun vahingon sattuessa, niin suosittelemme sinua jo etukäteen toimimaan seuraavasti:

  • Rekisteröi itsesi ja/tai perheenjäsenesi mukaan Mehiläisen “Urheilunetti” palveluun osoitteessa: https://service.mehilainen.fi/urheilunetti/index.php?page=seura
    • SALASANA: MEHURHEILU
  • Lataa Lähitapiolan “Terveyshelppi” -sovellus puhelimeesi, jonka avulla tavoitat tarvittaessa Mehiläisen ammattilaiset neuvonnan ja/tai hoitopolkuketjun käynnistämiseksi tarpeen vaatiessa.

TerveysHelppiä voi käyttää myös selaimella osoitteessa: https://www.lahitapiola.fi/henkilo/vakuutukset-ja-elake/terveyshelppi

Vahingon sattuessa toimi näin:

Kiireettömät tapaukset

Kun sairastut tai sattuu tapaturma, ota yhteyttä LähiTapiolan TerveysHelppiin:

• Lataa ja avaa TerveysHelppi-sovellus puhelimeesi.
• TerveysHelppi-sovelluksen chatilla tai soittamalla numeroon 0206 1000 tavoitat Mehiläisen sairaanhoitajat ja lääkärit joka päivä klo 7.00 – 23.00.
• Terveydenhuollon ammattilainen arvioi hoidon tarpeesi, antaa terveysneuvontaa sekä ohjaa tarvittaessa etälääkärin tai lääkärin vastaanotolle. Saat samalla yhteydenotolla myös korvausasian vireille.

• Mikäli sinulla ei ole TerveysHelppiä käytettävissä tai sinulla on joki muu vakuutus, niin soita numeroon 010 414 00 tai varaa aika suoraan UrheiluMehiläiseen: https://www.mehilainen.fi/urheilu-mehilainen

Kiireelliset tapaukset

• Hakeudu lähimpään mahdolliseen julkisen terveydenhuollon tai Mehiläisen tarjoaman lääkärikeskuksen päivystykseen / UrheiluMehiläiseen. Voit olla myös suoraan yhteydessä Kooveen Mehiläisen yhteyshenkilöihin Nikke Partioon tai Emma Mäkelään hoitopolkuketjun aloittamiseksi.

Emma Mäkelä – emma.makela@mehilainen.fi0405069656 (ensijaisesti Whatsapp tai tekstiviestit)

Nikke Partio – nikke.partio@mehilainen.fi