Suomen Taitoluisteluliiton hallistus on julkistanut liiton valmennusryhmiin valitut luistelijat. Kooveesta valmennusryhmissä jatkavat Daniela Virtanen, Jenni Saarinen ja Nella Pelkonen. 

SM-Seniorinaisissa luistelevat Jenni Saarinen ja Nella Pelkonen jatkavat yksinluistelun maajoukkueessa. Nella Pelkosella on useamman vuoden kokemus Taitoluisteluliiton valmennusryhmiin kuulumisesta. Nella on tullut valituksi vuodeksi projektiryhmään, jonka jälkeen siirtyi vuodeksi nuorten maajoukkueeseen. Kaudesta 2020 lähtien Nella on kuulunut yksinluistelun maajoukkueeseen. Myös Jenni Saarinen omaa monien vuosien taustan valmennusryhmäluistelijana. Jenni oletetusti jatkaa ensi kaudella maajoukkueurheilijana kauden 2021-2022 kilpailunäyttöjen, kuten EM- ja MM-edustus sekä Pekinging olympialaisten kilpailusuorituksilla.

Daniela Virtanen luistelee toista kautta Nuorten Projektiryhmässä. Daniela on 11-vuotias Kooveen kasvattiluistelija ja aloitti luisteluharrastuksen 2-3 vuoden ikäisenä. Alkaneella kaudella Daniela osallistuu Nuorten Projektiryhmän leireille 4-6 kertaa vuodessa. NPR leireillä kokoontuu joukko lahjakkaita 9-13v. luistelijoita, jotka tukevat ja sparraavat toisiaan kauden aikana. Tämän lisäksi NPR yhdistyy valmennuksen huippuosaaminen ja eri asiantuntijoiden osaaminen.

Onnea valituille luistelijoille valmennusryhmäpaikoista!

Nella Pelkonen
Kuva: Suomen Taitoluisteluliitto

Jenni Saarinen
Kuva: Suomen Taitoluisteluliitto