Valtakunnallinen leiritystoiminta on osa Suomen Taitoluisteluliiton valmennusryhmätoiminnan uudistusta. Valtakunnallinen leiritystoiminta on tarkoitettu alakouluikäisille yksinluistelijoille, joihin taitoluisteluseurat ilmoittavat vuosittain 1-5 nuorta luistelijaa. Kiintiöt perustuvat seuran SM-tason urheilijoiden, sekä valmennusryhmiin kuuluvien luistelijoiden määrään. Kooveella paikkoja kauden 2022-2023 leirityksiin on täydet viisi.

Koovee kuuluu Länsi-Suomen ja Hämeen leiritysryhmään, joka kokoontuu Kokemäellä ja Valkeakoskella. Leirityksiä järjestetään neljä kertaa kauden aikana.

Kooveen valmentaja Christina Wendelin on valittu yhdeksi Suomen Taitoluisteluliiton valtakunnallisen leirityksen valmentajista. Christina yhdessä Susanna Haaralan ja Susanna Lotila-Malisen kanssa vastaavat Länsi-Suomen ja Hämeen alueen leirityksien valmennuksesta. Tämän lisäksi Kooveen valmentaja Laura Tykkyläinen on valtakunnallisen leirityksen yksi arvioijista, ja vierailee leirityksillä arviointitehtävissä.

Koovee on valinnut seuraavat luistelijat kauden 2022-2023 valtakunnalliselle leiritykselle:

  • Enni Möttönen
  • Janika Manninen
  • Linnea Lehti
  • Mimosa Valtatie
  • Vera Siikaluoma

Onnea valituille!

 

Enni Möttönen

Janika Manninen

Linnea Lehti

Mimosa Valtatie

Vera Siikaluoma