Sprintissä Koovee saavutti mahtavia tuloksia, neljä pronssisijoitusta, lisäksi kolme plakettisijaa sekä muita hyviä sijoituksia.
Ratamestarit omassa lausunnossaan sanoivat: ”Peruslinjanveto on ollut pyrkimys haastaviin, mutta selkeisiin ratoihin. Mitään uutta ei ole kehitetty ja kikkailu pyritty pitämään minimissä.” Samaa mieltä olivat myös kilpailijat, radat olivat selkeitä ilman keinotekoisia esteitä.
Ratamestarit kertoivat myös, että ratasuunnittelussa oli pyritty siihen, että mahdollisimman monelle kilpailijalle tulisi hyväksytty tulos, mutta siitä huolimatta myös hylkäyksiäkin tuloksiin mahtui.
Pronssimitalit kaulaansa saivat Ilona D15, Miki H16, Eevert H17 sekä Jasper H20-sarjassa. Jonille 4. sija H21, Oliver 8. sija H20 ja Oona 8. sija D17-sarjassa

 

Mitalisien ajatuksia kisasta:

Ilona: ” Minulla ei ollut hirveästi mitään odotuksia tai isoja tavoitteita SM-sprinttiin, mutta koska sprintti on ehdottomasti vahvempi kun metsäsuunnistus minulla tiesin että on mahdollisuuksia vaikka mitaleille, jos kaikki menee putkeen. Mun tavoite oli tehdä virheettömät suoritukset ja kattoa mihin se riittää. Karsinta ei juurikaan jännittänyt ja tavoite oli vaan päästä jatkoon. Lopulta olin karsinnassa 3. Joten lähdin finaaliin 3. viimeisenä. Minulla oli tosi pitkä aika odottaa kynnyksellä, koska olin melkein koko kisan viimeisiä lähtijöitä. Vaikka suunnistus kisat harvoin mua jännittää niin ennen finaalia mua jännitti enemmän kun koskaan. Päätin kuitenkin että mieluummin varmistelen kun teen virheitä. Turhia varmisteluja ja pysähtelyjä tuli mutta virheitä ei, juoksu kulki myös hyvin.

Jasper: ” Karsinnassa juoksin aika perinteisen karsintajuoksun ottaen suunnistuksen haltuun iltapäivän finaalia varten. Finaalin rata oli sopivan haastava ja se tarjoili useita reitinvalintavälejä, joista suurimmalle osalle onnistuin ottamaan nopeimman valinnan. Fyysinen vire ei ollut paras mahdollinen, mutta kompensoin sitä sujuvalla suunnistuksella.”

Eevert: ”SM-sprinttiin lähdin matalin odotuksin, osittain pieleen menneen harjoituskauden vuoksi. Karsinnan tavoite oli A finaali, johon pääsi huonommallakin suorituksella. Finaalissa hyvä jalka ja lähes täydellinen suunnistus suoritus toi kotiin kauan odotetun mitalin. Radat SM-sprintissä oli odotetun haastavat ilman tekoaitojen käyttöä, tästä tykkäsin.”