ESITTELY

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille. Joukkuettamme kuvataan usein innostuneena ja motivoituneena porukkana, jolla on superhyvä yhteishenki. Moni pelaajista tavoittelee tulevaisuudessa paikkaa F-liigassa, joten treenaamme siis kovaa ja tosissamme, hauskanpitoa unohtamatta!

KAUSI 2022-2023

Kaudella valmennusvastuun kantavat päävalemntajana Emmiin Hapuoja ja Apuvalmentajana Ellinoora Huotari.

Tällä kaudella pelaamme tyttöjen T21 Sm-sarjaa yhteisjoukkueella Hämestarsin kanssa.

JOukkue harjoittelee pääosin Kooveen naisten F-liiga joukkueen mukana, Maanantaisin pidämme omat harjoitukset Kauppi Sports centerillä.

Näiden omien valmentajiemme lisäksi meillä on käytössämme seuran maalivahtivalmentaja, fysiikkavalmentaja sekä tietysti valmennuspäällikkö, jotka yhdessä huolehtivat joukkueemme kehittymisestä sekä hyvinvoinnista.

Tulevalla kaudella pelaamme valtakunnallista sarjaa. Pelaamme ja treenaamme tavoitteellisesti ja haluamme, että jokainen pelaaja kehittyy yksilönä – vain tällä tavalla koko joukkue voi menestyä! Tavoitteemme on päästä pelaamaan kevään 2023 pudotuspeleihin.

 

Jos kiinnostuit joukkueestamme, ota rohkeasti yhteyttä!

JOUKKUEEN SÄHKÖPOSTI:

kooveet18@gmail.com

Seuraa meitä Instagramissa

YHTEYSHENKILÖT:

Vastuuvalmentaja: Emmiina Hapuoja 044 337 0845

Joukkueenjohtaja:

 

KAUSI 2020-2021

Kaudella 2020-2021 joukkueessa oli 24 motivoitunutta pelaajaa. Osallistumme liiton sarjoihin (C ja B-sarjat) kahdella peliryhmällä. Joukkueemme osallistui Maajoukkuetie FBA-toimintaan. Kuvioon kuului myös järjestelmällinen fysiikka- ja maalivahtiharjoittelu.

Salibandy.fi tulosseuranta kaudella 2021-2022

 

T18 valtakunnallinen karsinta, Lohko C Otteluohjelma

T18 valtakunnallinen karsinta, Lohko C Sarjataulukko

 

 

Salibandykauppa