ESITTELY

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille. Joukkuettamme kuvataan usein innostuneena ja motivoituneena porukkana, jolla on superhyvä yhteishenki. Moni pelaajista tavoittelee tulevaisuudessa paikkaa F-liigassa, joten treenaamme siis kovaa ja tosissamme, hauskanpitoa unohtamatta!

KAUSI 2021-2022

Tulevalle kaudelle saamme uudistetun valmennuksen, joka lähtee viemään meitä kohti tavoitteitamme. Päävalmentajana toimii Henna Tapani, joka tekee paluun Kooveen riveihin, pelattuaan viime kauden Sveitsin liigassa. Henna saa rinnalleen Emmiina Hapuojan, joka on myös entinen Kooveen liigapelaaja. Heidän lisäkseen saamme vielä yhden vahvistuksen valmennustiimiimme – tästä lisätietoa myöhemmin. Näiden omien valmentajiemme lisäksi meillä on käytössämme seuran maalivahtivalmentaja, henkinen valmentaja, fysiikkavalmentaja sekä tietysti ikäkausivalmentaja, jotka yhdessä huolehtivat joukkueemme kehittymisestä sekä hyvinvoinnista.

 

Tulevalla kaudella pelaamme valtakunnallista sarjaa. Pelaamme ja treenaamme tavoitteellisesti ja haluamme, että jokainen pelaaja kehittyy yksilönä – vain tällä tavalla koko joukkue voi menestyä! Tavoitteemme on päästä pelaamaan kevään 2022 pudotuspeleihin.

 

Uusi kausi aloitetaan 26.4 vapailla harjoituksilla, ns. TRY-IN -jaksolla. Jakso sisältää viikoittain 2-3 lajiharjoitusta sekä lisäksi fysiikkatreenejä. TRY-IN -jaksolla valmentajat kokoavat joukkueen ja lopullinen kokoonpano on selvillä viimeistään 31.5.

 

Kesäkuussa treenaamme lajia 2-3 kertaa viikossa, jonka lisäksi joukkueella on yksi yhteinen voimatreeni. Kesäkuussa tulemme painottamaan peruskestävyyttä sekä kestovoimaa, joten myös viikoittainen omatoiminen ohjelmaa tulee olemaan tämän tavoitteen mukainen. Heinäkuussa olemme treenitauolla yhteisistä treeneistä. Pelaajat saavat kuitenkin myös tälle ajalle omatoimiset treeniohjeet. Elokuussa palaamme taas yhteisiin treeneihin ja aloitamme todellisen valmistautumisen tulevaan kauteen.

Toivotamme kaikki joukkueestamme kiinnostuneet pelaajat tervetulleiksi tutustumaan toimintaan ja osallistumaan TRY-IN -jaksolle. Jos kiinnostuit joukkueestamme, ota rohkeasti yhteyttä!

 

JOUKKUEEN SÄHKÖPOSTI:

kooveet18@gmail.com

Seuraa meitä Instagramissa

YHTEYSHENKILÖT:

Vastuuvalmentaja: Henna Tapani 040 7198629

Joukkueenjohtaja: Hanna Virtaranta 050 3593243

Koovee ikäkausivalmentaja: Jere Oksanen 040 7292510

 

 

KAUSI 2020-2021

Kaudella 2020-2021 joukkueessa oli 24 motivoitunutta pelaajaa. Osallistumme liiton sarjoihin (C ja B-sarjat) kahdella peliryhmällä. Joukkueemme osallistui Maajoukkuetie FBA-toimintaan. Kuvioon kuului myös järjestelmällinen fysiikka- ja maalivahtiharjoittelu.

Salibandy.fi tulosseuranta

Osallistumme kahteen sarjaan kaudella 2020-21

B-tytöt, LR/SS, lohko A (2020-2021)
C-tytöt, Sisä-Suomi, lohko 1 (2020-2021)

 

Pelaajat

Helmi Koski

Meeri Happonen

Juliina Ruuska

Nea Etholen

Reeta Haapamäki

Sini Pukala

Veera Paasonen

Roosa Mäki

Noora Pajula

Jenna Joukainen

Nella Joki

Oona Moisio

Milla Virtaranta

Joanna Salonen

Lotta Vesa

Alina Jyväkorpi

Sallamari Knuutinen

Elli Raitalaakso

Viia Aalto

Nea Lehto

Venla Haverinen

Minttu Ahosvuori

Lotta Wäre

Maija Taitto

Aada-Maria Koivisto

Katariina Siukola

Minea Laakso

Ella Laukkanen

Venla Karhu

Ella Lehikoinen

Tuana Hakala

Valmennus

Risto Knuutinen

Riikka Vesa

Kari Mäki

Mikko Moisio

Toimihenkilöt

Hanna Virtaranta

Salibandykauppa