ESITTELY

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille. Joukkuettamme kuvataan usein innostuneena ja motivoituneena porukkana, jolla on superhyvä yhteishenki. Moni pelaajista tavoittelee tulevaisuudessa paikkaa F-liigassa, joten treenaamme siis kovaa ja tosissamme, hauskanpitoa unohtamatta!

KAUSI 2021-2022

Tulevalle kaudelle saamme uudistetun valmennuksen, joka lähtee viemään meitä kohti tavoitteitamme. Päävalmentajana toimii Henna Tapani, joka tekee paluun Kooveen riveihin, pelattuaan viime kauden Sveitsin liigassa. Henna saa rinnalleen Emmiina Hapuojan, joka on myös entinen Kooveen liigapelaaja. Heidän lisäkseen saamme vielä yhden vahvistuksen valmennustiimiimme – tästä lisätietoa myöhemmin. Näiden omien valmentajiemme lisäksi meillä on käytössämme seuran maalivahtivalmentaja, henkinen valmentaja, fysiikkavalmentaja sekä tietysti valmennuspäällikkö, jotka yhdessä huolehtivat joukkueemme kehittymisestä sekä hyvinvoinnista.

Tulevalla kaudella pelaamme valtakunnallista sarjaa. Pelaamme ja treenaamme tavoitteellisesti ja haluamme, että jokainen pelaaja kehittyy yksilönä – vain tällä tavalla koko joukkue voi menestyä! Tavoitteemme on päästä pelaamaan kevään 2022 pudotuspeleihin.

 

Jos kiinnostuit joukkueestamme, ota rohkeasti yhteyttä!

JOUKKUEEN SÄHKÖPOSTI:

kooveet18@gmail.com

Seuraa meitä Instagramissa

YHTEYSHENKILÖT:

Vastuuvalmentaja: Henna Tapani 040 7198629

Joukkueenjohtaja: Hanna Virtaranta 050 3593243

 

KAUSI 2020-2021

Kaudella 2020-2021 joukkueessa oli 24 motivoitunutta pelaajaa. Osallistumme liiton sarjoihin (C ja B-sarjat) kahdella peliryhmällä. Joukkueemme osallistui Maajoukkuetie FBA-toimintaan. Kuvioon kuului myös järjestelmällinen fysiikka- ja maalivahtiharjoittelu.

Salibandy.fi tulosseuranta kaudella 2021-2022

 

T18 valtakunnallinen karsinta, Lohko C Otteluohjelma

T18 valtakunnallinen karsinta, Lohko C Sarjataulukko

 

 

Salibandykauppa