Esittely

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille.  Joukkueemme koostuu 2006 ikäluokan pojista.

AC Areena aukeaa 1.6.2020!

Joukkueen lajiharjoitukset alkavat Kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan joukkueeseen, niin ilmoittaudu Hannulle tai Samulille.

Kausi 2020-2021

Tulemme pelaamaan kaudella 2020-2021 C2 ikäluokassa ja olemme osa Kooveen Akatemia toimintaa.

Joukkueen kokoaminen on menossa. Joukkueessa on vielä tilaa kenttäpelaajille ja maalivahdeille. Tavoitteena on muodostaa kaksi tasojoukkuetta, mikäli kiinnostusta löytyy. Joukkueet harjoittelevat kumpikin erikseen mutta liikendintä kauden aikana joukkueiden välillä on mahdollista.

Ota yhteyttä rohkeasti Hannuun tai Samuliin mikäli olet kiinnostunut.

Mikäli haluat kuulla enemmän Kooveen Akatemia toiminnasta niin Arto (Japi) Riihimäki Akatemian valmennuspäällikkönä vastaa mielellään kysymyksiin.

Joukkueen valmennus alkaa muodostumaan. Samulin lisäksi valmennusryhmään kuuluu Mika Savolainen ja Mikko Rautiainen.
Mika on toiminut usean vuoden ajan Kooveen juniorijoukkueiden valmentajana (mm 2000 ikäluokan).  Mikko taas on valmentanut junioreita toisessa Pirkanmaalaisessa seurassa.

Yhteyshenkilöt:

Harjoittelusta:

Joukkueella tulee olemaan 3:t lajitreenit, sekä yhdet fysiikkatreenit viikossa. Lisäksi Pikkuakatemian aamuvalmennus Kooveen järjestämänä tulee viimeisimmän tiedon mukaan jatkumaan (lisätietoa pikkuakatemiasta.)

Myös Kooveen järjestämät erilliset harjoitukset maalivahdeille jatkuvat kaudella 2020-21.

Tulemme osallistumaan kahteen sarjaan, toinen 06- ja toinen 05-ikäluokassa. Näin takaamme, että jokainen pelaaja saa tarpeeksi peliaikaa kehittyäkseen.

Tällä hetkellä kun Coronan takia ei saa lajiharjoituksia pitää, joukkueella on menossa omatoiminen fysiikkaharjoittelu Kooveen ohjelmalla. Ohjelma koostuu lihaskunto, liikkuvuus ja peruskunto osuuksista, joita tehdä 5 kertaa viikossa.

 

 

Kausi 2019-2020

Kaudella 2019-2020 joukkueella oli 3:t lajitreenit, sekä yhdet fysiikkatreenit viikossa. Lisäksi oli mahdollista osallistua Kooveen järjestämänä Pikkuakatemian aamuvalmennukseen , hakeutumalla Urheiluakatemia piiriin.

Joukkueemme oli mukana Salibandyliiton ja Eerikkilän valmennuskeskuksen yhteistyössä järjestämässä Maajoukkuetie-FBA toiminnassa. Ja toiminta tulee jatkumaan myös kaudella 2020-2021.

Maalivahdeille oli normaalien joukkuetreenien lisäksi Kooveen järjestämät viikottaiset fysiikkatreenit (Ma ja Ke), sekä tekniikkatreeni (To) seuran maalivahtivalmentajan johdolla.

Tulosseuranta ja tilastot

Osallistuimme  kaudella 2019-2020 kolmeen sarjaan: D1 kilpa, D1 haastaja, sekä C2 kilpa.

 

Maalivahdit

Santeri Hillberg

Pelaajat

Matias Virtanen

Lassi Rontu

Joona Jokinen

Samu Kalajainen

Leevi Riutta

Miro Salonen

Juho Sillman

Akseli Ääri

Andrey Lundan

Tomas Kupiainen

Kristian Mecklin

Janne Wäre

Niklas Jussila

Daniel Turkkinen

Ville Härkönen

Niilo Korkki

Lauri Rautiainen

Sakari Mönkkönen

Kalle Äijälä

Severi Penttinen

Valmennus

Mika Savolainen

Ilkka Pöyhönen

Samuli Salomaa