Kooveen Flame-Akatemian päävalmentajat kaudelle 2022-23 on valittu

Flame-akatemia on uusi kokonaisuus, joka erottuu positiivisesti edukseen. Akatemian tavoitteena on tukea nykyisiä valmentajiamme ja tarjota heille mahdollisuus kehittyä omassa toiminnassaan. Kauden 2022-23 osalta on ilo julkaista joukkueiden päävalmentajat. Haluamme houkutella seuraamme myös uusia valmennuksen osaajia, joten ole yhteydessä, sillä osa valmennustiimeistämme kaipaa uusia tekijöitä ja osaajia.


Tero Jännes
U15 (2008-09) POJAT

Tero on myös pitkäaikainen Kooveen juniorivalmentaja, joka on toiminut useassakin ikäluokassa valmentajana. Vankka valmennuskokemus ja vahva liikuntatausta tukevat häntä valmennuspolulla.

Joukkueen kontaktit puh. 040 7094745


Janne Hukkanen
U15 (2008-09) POJAT

Pelaajatausta: Futista ja jääkiekkoa. Jääkiekko myöhemmin ykköslajina, Kooveessa ja LeKissä pelailin Suomi-sarjaa.

Valmentamisen aloitin 6 vuotta sitten, Mane ja Tomi  houkuttelivat mukaan Kooveen G-junnuihin, kun keskimmäinen poika halusi kerhosta ikäkausijoukkueeseen pelaamaan. Ja sillä tiellä ollaan edelleen…

Säbässä itseäni kiinnostaa lajin kokonaisvaltaisuus, monipuolinen harjoittelu ja kuinka saada pelaajat toimimaan yhtenä ryhmänä. On upeaa nähdä nuorten innostus ja nopea kehitys lajin parissa! Meidän joukkueessa on erityisen hienoa nähdä erilaisten persoonallisuuksien toiminta yhtenä joukkueena ja toisten kannustaminen!

Vapaa-ajalla (jos sitä jää) harrastuksiin sisältyy pyöräilyä, juoksua, vaellusta ja kalastusta. Punttihommat ovat nykyään jääneet vähän vähemmälle.

Tulkaahan kaikki kannustamaan meidän tiimiä paikan päälle, hallilla nähdään!

Joukkueen kontaktit puh. 044 7052488

Salibandykauppa