Länsi-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle kohdistuu kokoontumisrajoituksia sisätiloissa järjestettäviin yli 100 hengen tilaisuuksiin 24. marraskuuta alkaen.

Tästä johtuen Koovee salibandy ottaa koronapassin käyttöön toistaiseksi naisten F-liigan sekä miesten divarin kotiotteluissaan su 28.11.2021 Koovee vs LNM ottelusta alkaen. Tällä järjestelyllä mahdollistetaan turvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman toteuttaminen Kooveen kotiotteluissa jatkossakin.

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu kolmesta osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:
* koronarokotustodistus (2 rokoteannosta) TAI
* testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin) TAI
* todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista.
* Koronapassi tarkastetaan Kauppi Sport Centerin lipunmyynnissä
* Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta kanta.fi (kirjautuminen sivun yläreunassa).
* Koronapassin voi näyttää puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperilla. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.
* Koronapassin esittämistä vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.
* Varauduthan koronapassin esittämisen yhteydessä todistamaan henkilöllisyytesi.

Lisäkysymykset Kooveen liikuntapäällikkö Jari Fagerström 0400-596 863 / jari.fagerstrom@koovee.fi

Salibandykauppa