Koovee salibandy lanseeraa Flame-akatemian

Koovee salibandyn junioritoiminta uudistuu, yhtenäistyy ja kehittyy. Uusi Flame-akatemia tarjoaa pelaajille ja valmentajille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä. Lisäksi Flame-akatemia tukee Kooveen valmentajia heidän omassa toiminnassaan. Koovee toivottaa seuraan tervetulleeksi uusia pelaajia ja osaavia valmentajia. Tavoitteena on myös lisätä satelliittiyhteistyötä Flame-akatemian kautta.

”Tavoitteenamme on luoda kokonaisuus, joka erottuu positiivisesti edukseen. Haluamme tarjota kehittymismahdollisuuksia nykyisille pelaajille ja valmentajille ja samalla toivottaa uusia pelaajia ja valmentajia tervetulleiksi seuraamme”, kertoo Koovee salibandyn valmennuspäällikkö Arto Riihimäki.

Pelaajille Flame-akatemia mahdollistaa ikäluokittain sovelletun laji- ja fysiikkaharjoittelun, johon kuuluvat myös aamuharjoitukset. Tämän lisäksi akatemia tarjoaa muun muassa psyykkistä valmennusta ja maalivahtivalmennusta. Pelaajat pääsevät kehittämään taitojaan akatemian kautta otteluissa, koulutuksissa ja leireillä. Heidän taitojaan ja kehittymistään seurataan säännöllisten testausten avulla. Yhtenä osana akatemiaa on myös valmennuspäällikön koordinoima FBA-yhteistyö.

Valmentajille Flame-akatemia tarjoaa valmentajakoulutusta, jota toteutetaan sisäisesti, ulkoisesti ja leirien yhteydessä. Valmentajilla on myös mahdollisuus otteluiden ja harjoituspelien videointiin ja saada tukea niiden analysointiin. Kausisuunnitelma käydään läpi valmennuspäällikön tai junioripäällikön kanssa ennen kauden alkua ja valmennuspäälliköiltä saa myös tarvittaessa tukea kauden aikana. Valmentajat tekevät tiiviistä yhteistyötä keskenään niin ikäkausijoukkueiden valmentajien kuin fysiikkavalmentajien ja psyykkisten valmentajien kanssa. Lisäksi valmentajat saavat Kooveen pelikirjan lajiharjoittelun tueksi.

Flame-akatemia mahdollistaa Kooveen edustusjoukkueiden toiminnan jatkuvuuden. ”Seuraamme ja analysoimme tekemistämme, jotta voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi”, Arto Riihimäki kertoo. Pelaajille akatemia tarjoaa pelaajapolun, jossa ikäkausittaiset herkkyyskaudet ja kasvu on huomioitu. Valmentajia Flame-akatemia tukee valmentajapolun kautta, joka antaa heille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä omassa toiminnassaan.

FLAME AKATEMIAN SIVULLE

 

Lisätietoja antaa:

Valmennuspäällikkö                                                                            Junioripäällikkö

Arto Riihimäki                                                                                      Jere Oksanen

puh. 0400 602 225                                                                              puh. 044 346 6664

arto.riihimaki@koovee.fi                                                                     jere.oksanen@koovee.fi

Salibandykauppa