Uutiset

Torstaina 6.8 järjestyssä Kooveen salibandyjaoston vuosikokouksessa valittiin jaostoon uudet jäsenet. Koossa on nyt energinen porukka, joka pitää sisään paljon osaamista. Jotain meiltä kuitenkin puuttuu.
12.8.2020
Kooveen E-tyttöjen salibandyjoukkueessa olisi muutama pelipaikka vapaana. Jos olet 2009-2010 syntynyt ja olisit halukas aloittamaan salibandyn hyvässä porukassa ja hyvässä valmennuksessa.
11.8.2020
‍LÄHITAPIOLA PIRKANMAAN JA KOOVEEN YHTEISTYÖ JATKUU LähiTapiola Pirkanmaa tukee vuosittain laajasti pirkanmaalaista liikuntaa, urheilua, tapahtumia, kulttuuria ja kyläyhteisöjä ylläpitävää toimintaa. Meillä on ilo jatkaa myös Kooveen salibandyjaoston kanssa jo usean vuoden jatkunutta yhteistyötämme.
28.7.2020

Koovee Salibandy Instagramissa

Nuorille ryhmiä salibandyn pariin. Paikkana KauppiSportCenter. Ilmoittaudu mukaan 13-18 -vuotiaiden harrasteryhmiin. Lisää biosta... #salibandy #nuortenreenit #salibandykerho #nuoretliikkuu #tampere #liikkuvatampere #yhdessäenemmän #koovee ...

Mekin olemme mukana tapahtumassa salibandyn merkeissä. Tule paikalle tapaamaan Miesten Divari joukkueemme pelaajia klo 10 -11.15. Paikalla ainakin maalivahtimme Ville JOkela, jota pääset haastaamaan rankkareihin ja kenttäpelaaja Aapo Mäkelä (nuorten MM-mitalisti viime vuodelta) jota voit haastaa esim. pomputus tai tarkkuuskisaan. Mukana myös uusi myFloorball Passer syöttöseinä ja paljon muuta uutta harjoitusvälineistöä.

Tule siis paikalle testaamaan ja viihtymään hyvässä seurassa.

#salibandy #fatpipe #salibandykauppa #koovee #Kooveesalibandy #floorball #lapsetliikkuu #liikkuvaperhe #salibandykerhot #fatpipesalibandykerhot
...

Huippuporukka💪 #Repost @kooveectytot with @make_repost
・・・
FBA elokuu 2020 porukka!
#kooveesalibandy #koovee #tyttösalibandy #jaksaajaksaa #tsemppipäällä
...

Huomenna tiistaina (4.8.) laitetaan Kooveen miesten osalta käyntiin pre-season -kotiharkkapelit, kun kello 19:00 AutoCenter Areenalla laitetaan pallo keskelle ja vastaan asettuu hallitseva suomenmestarijoukkue Classic @scclassic.

Ottelu lähetetään suorana Kooveen miesten Solidsport -kanavalla osoitteessa: https://kooveemiehet.solidtango.com/live/harkkapeli-koovee-miehet-vs-classic-4-8-2020 (hinta 4.9 EUR). Lisäksi sivuilla on mahdollisuus ryhtyä Kooveen miesten kuukausikannattajaksi tai hankkia Kooveen miesten Solidsport -kanavan vuositilaus.

Hallillakin on rajoitettu määrä katsomopaikkoja, ja sisäänpääsystä maksua ei peritä, mutta luonnollisesti kaikkien tulee omalta osalta noudattaa uusimpia annettuja ja voimassa olevia suosituksia liittyen esimerkiksi käsi- ja hengityshygienia-asioiden suhteen sekä huolehtia riittävistä suojaetäisyyksistä.

Lisätietoja: http://www.avi.fi/web/avi/usein-kysytyt-kysymykset#yleiso-elokuu ja https://salibandy.fi/

#salibandy #kooveesalibandy #fliiga #d1vari #fatpipe #salibandykauppa
...

https://www.salibandykauppa.fi/