Uutiset

Koovee ry tiedottaa kevätkauden salibandykerhojen käynnistymisestä Koovee seuraa tarkasti ja aktiivisesti viranomaisohjeistuksia kevätkauden 2021 harrasteryhmien toiminnan aloittamisen suhteen. Toimintaa järjestetään pääasiassa julkisissa liikuntatiloissa, joten Koovee joutuu seuraamaan, suunnittelemaan sekä sopeuttamaan toimintaa viranomaisten antamien rajoituksien ja ohjeistuksien mukaisesti. Tilanne aiheuttaa Kooveelle paljon ylimääräistä työtä ja pyrimme tiedottamaan toiminnan aloittamisesta ja järjestämisestä aina mahdollisimman pian Kooveen yhteisöä. Keskeisin tavoitteemme on saada toiminta alkamaan mahdollisimman normaalisti ja vaivattomasti, mutta ennen kaikkea turvallisesti ja vastuullisesti. Iso kiitos kaikille sidosryhmille ja teille harrasteliikuntaan osallistuville kärsivällisyydestä ja omalta osaltanne vastuunkannosta poikkeusolojen aikana.
8.1.2021

Koovee Salibandy Instagramissa

Tänään kokoontuu jälleen 13-17 -vuotiaille nuorille tarkoitettu salibandyryhmä KauppiSportCenterillä kaupissa kentällä 2 klo 17-18.

Tule mukaan katsomaan ja pelaamaan🙂👍

Ilmoittautuminen alla olevista linkeistä 👇
”RAGE" -PELIRYHMÄ (13-15v)
https://koovee.myclub.fi/flow/events/2493532

"BONE" PELIRYHMÄ (16-18v)
https://koovee.myclub.fi/flow/events/2514938

Ryhmä kuuluu myös 7.luokkalaisten harrastuspilotti ohjelman ryhmään ja täten maksun voit suorittaa myös nuorisopassilla koko kevääksi tai vain kertakäynteinä.

#salibandy #nuoret #harrastus #nuorisopassi #tampere #nuoretliikkuu #koovee #kooveesalibandy #uusiharrastus
...

Ei riittänyt tänäänkään voittoon. Loisto parempi numeroin 4-5. Tästä sisuunnutaan ja ensi viikonloppuna jatketaan taas pelejä 🤩💥 #fliiga #fatpipe #fatpipefactory ...

Bellojen kentälliset FBC Loistoa vastaan, olkaa hyvä💪 Peli suorana Ruudusta. #salibandy #fliiga #koovee #ruutu #fatpipe #salibandykauppa # ...

Huomenna sunnuntaina pelataan Ideaparkissa Naisten seuraava F-liigan ottelu, jossa vastaan asettuu jälleen FBC Loisto Turusta.

Vielä voittoja ei ole tullut Loistosta, mutta olisiko nyt sen aika? Kyllä!

Peli pelataan ilman yleisöä ja on seurattavissa Ruudusta.

#salibandy #Fliiga #Fliigana #koovee #kooveesalibandy #ruutu #fatpipe #salibandykauppa
...

Salibandykauppa