Vauvauinti
 
Kooveen vauvauinti toiminta järjestetään Tamkin hyvinvointialtaalla, Biokadulla. Tila on yksi parhaista tilosta Tampereella ja toimimmekin siellä pienryhminä eli perheitä on kerrallaan vain 6. Näin saamme ryhmän ryhmäytymään ja toiminnasta yksilöllistä ja laadukasta.
 
Ryhmien hinta syksyllä 2017 on 260 € ja sisarusryhmissä 285 €.
 
Tarkemmin ryhmistä pääset katsomaan alta...
 
VAUVAUINTI
on 3-5 kuukautta täyttäneiden vauvojen sekä heidän vanhempien yhteinen leikki- ja touhuhetki vedessä, koulutettujen ohjaajien valvomana ja ohjaamana. Toiminnan tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä. Toimintaa on lauantaisin Tamkilla Tampereen keskussairaalan tiloissa. 
 
SISARUSUINTI (1 & 2)
on vauvauintia 3 kk - 1.5-vuotiaille, jossa vanhempi sisarus saa olla mukana ryhmässä.Toimintaa on lauantaisin Tamkin tilossa.
 
TAAPEROT-RYHMÄ
on tarkoitettu 1 - 2 -vuotiaille ei vauvauinneissa käyneille lapsille. Taaperouinti tarjoaa iloisen yhdessäolohetken muiden samanikäisten kanssa vauhdikkaine laulu- ja leikkihetkineen. Lapsi tutustuu veteen ja alkeisuimataitoihin erilaisten lorujen, laulujen ja leikkien avulla.  Jokainen kerta tarjoaa riemukkaan, suunnitellun uintihetken.
 

 
VESIPEDOT
 on tarkoitettu vavuvauinnin polun käyneille 1,5, - 3-vuotiaille lapsille.
 
 
 
Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...