Vauva- ja perheuinti
 
Kooveen vauva- ja perheuinnit järjestetään Tamkin hyvinvointialtaalla, Tampereen keskussairaalan tiloissa Biokadulla.  Tila on yksi parhaista tilosta Tampereella ja toimimmekin siellä pienryhminä eli perheitä on kerrallaan altaassa vain 6. Näin saamme väen ryhmäytymään ja toiminnasta yksilöllistä ja laadukasta.
 
Ryhmien hinta syksyllä 2018 on 275 € ja sisarusryhmissä 285 €.
 
Tarkemmin ryhmistä pääset katsomaan alta.
 
VAUVAUINTI
Aloittavien vauvauintiryhmään osallistuvien suositusikä on 3 - 6 kk ja jatkavien 6 - 18 kk (edellytyksenä aiempi vauvauinti). Vauvauinnin aloittamiselle ei varsinaisesti ole yläikärajaa, mutta lapsen tulee painaa vähintään 5 kiloa ja jaksaa kannatella päätään. Ryhmät ovat vauvojen sekä heidän vanhempien yhteinen leikki- ja touhuhetki vedessä, koulutettujen ohjaajien valvomana ja ohjaamana. Toiminnan tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä.
 
VESIPEDOT
Ryhmät on tarkoitettu 1 - 3 -vuotiaille sekä vauvauinnin käyneille että käymättömille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmä tarjoaa iloisen yhdessäolohetken muiden samanikäisten kanssa vauhdikkaine laulu- ja leikkihetkineen. Lapsi tutustuu veteen ja alkeisuimataitoihin erilaisten lorujen, laulujen ja leikkien avulla.  Jokainen kerta tarjoaa riemukkaan ja suunnitellun uintihetken.
 
SISARUS- JA PERHEUINTI
Ryhmät tarjoavat mukavan ja reippaan aloituksen viikonlopulle. Perheestä ryhmiin voi ilmoittautua 1-2 lasta ja 1-2 aikuista. Sisarusuinti toteutuu enemmän vauvauinnin ehdoilla, mutta vanhemmat sisarukset huomoidaan yhtä lailla. Perheuinti puolestaan tarjoaa ohjausta ja hauskuutta kaikenikäisille lapsille (alle 5 v) ja aikuisille. Mukaan voi tulla aiemmalla vauvauintikokemuksella tai ilman.
 
Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...