Vauvojen ja tenavien jumpat

Touhutenavajumppa 1-2 -vuotiaat keskiviikko klo 10.15 - 11.00

Tunnilla on temppurata, jossa aikuinen ja lapsi voivat yhdessä vapaati kokeilla erilaisia liikuntavälineitä ja temppuja omaan tahtiinsa. Puretaan energiaa ja tavataan uusia kavereita! Radalla temppuillessa motoriset taidot kehittyvät. Ohjaaja paikalla auttamassa ja neuvomassa. Toimintapaikkana on Linnainmaan AutoCenter Areena. Lukukausimaksu on 85 €.


Vauhtiviikarit 2-3 -vuotiaat keskiviikko klo 11-11.45

Vauhdikas lapsen ja aikuisen liikuntahetki, jossa pyritään antamaan lapselle mukavia liikunnallisia elämyksiä. Tunti sisältää liikuntaleikkejä, eri liikuntavälineisiin tutustumista, temppuradan ja loppurentoutuksen. Toimintapaikkana on Linnainmaan AutoCenter Areena. Lukukausimaksu on 85 €.
 

Liikkarijumppa 2-3 vuotiaille (ei ryhmiä tällä hetkellä)

Liikkarijumppa tarjoaa lapselle liikunnallisen jumppatuokion musiikin, erilaisten temppuratojen ja välineiden parissa.
Tuokio on tarkoitettu 2-3 vuotiaalle lapselle ja vanhemmalle.

Vauvajumppa (ei ryhmiä tällä hetkellä)

Mukavaa yhdessäoloa ja liikuntaa aikuiselle yhdessä vauvan kanssa. Koostuu aikuisen liikkeistä, joissa lapsi mahdollisimman paljon mukana. Jumppa sisältää lämmittelyä, lihaskuntoliikkeita ja venyttelyä. Ryhmien ikäsuositukset ovat ohjeellisia. 


Liikkarit 4-5 -vuotiaille ja Temppuliikkarit 6-7 -vuotiaille (ei ryhmiä tällä hetkellä)

Temppuliikkari tarjoaa alle kouluikäisille lapsille monipuolista liikuntaa mihinkään lajiin sitoutumatta. Lapsi oppii tuntemaan oman kehonsa eri osat ja niiden käytön perusliikkeissä. Perusliikkeet ovat päivittäiseen elämään liittyviä välttämättömiä taitoja ja eri urheilulajien perustaidot ovat perusliikkeiden sovelluksia.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

 
Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...