Vauvojen ja tenavien jumpat

Vauvajumppa Keskiviikko klo 12.15 - 13.00 

Mukavaa yhdessä oloa ja liikuntaa aikuiselle yhdessä vauvan kanssa. Koostuu aikuisen liikkeista, joissa lapsi mahdollisimman paljon mukana. Jumppa sisältää lämmittelyä, lihaskuntoliikkeita ja venyttelyä. Ryhmien ikäsuositukset ovat ohjeellisia. 

Touhutenavajumppa 1-2 -vuotiaat keskiviikko klo 10.15 - 11.00

Tunnilla on temppurata, jossa aikuinen ja lapsi voivat yhdessä vapaati kokeilla erilaisia liikuntavälineitä ja temppuja omaan tahtiinsa. Puretaan energiaa ja tavataan uusia kavereita! Radalla temppuillessa motoriset taidot kehittyvät. Ohjaaja paikalla auttamassa ja neuvomassa. Toimintapaikkana on Linnainmaan AutoCenter Areena. HInta syksyn osalta on 85 €.


Vauhtiviikarit 2-3 -vuotiaat keskiviikko klo 11-11.45

Vauhdikas lapsen ja aikuisen liikuntahetki, jossa pyritään antamaan lapselle mukavia liikunnallisia elämyksiä. Tunti sisältää liikuntaleikkejä,  eri liikuntavälineisiin tutustumista, temppuradan ja loppurentoutuksen.  Toiminta paikkana on Linnainmaalla AutoCenter Areena. Syksyn osallistumismaksu on 85 €.

Liikkarijumppa 2-3 vuotiaille (ei juuri nyt ryhmiä)

Naperojumppa tarjoaa lapselle liikunnallisen jumppatuokion musiikin, erilaisten temppuratojen ja välineiden parissa.
uokio on tarkoitettu 2-3 vuotiaalle lapselle ja vanhemmalle.


Liikkarit 4-5 -vuotiaille ja Temppuliikkarit 6-7 -vuotiaille (Ei toimintaa juuri nyt)

Temppuliikkari tarjoaa alle kouluikäisille lapsille monipuolista liikuntaa mihinkään lajiin sitoutumatta. Siellä lapsi oppii tuntemaan oman kehonsa eri osat ja niiden käytön perusliikkeissä. Perusliikkeet ovat päivittäiseen elämään liittyviä välttämättömiä taitoja ja eri urheilulajien perustaidot ovat perusliikkeiden sovelluksia.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

   

 
Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...