FAT PIPE SALIBANDYKERHOT  - lapsille, nuorille ja aikuisille  

 

 Kooveella on kerhomuotoista iltapäivä- ja iltatoimintaa eri ikäisille pelureille usealla koululla, Tampere Areenalla sekä AutoCenter Areenalla Linnainmaalla. Ryhmiä löytyy sekä tytöille että pojille, aina nelivuotiaasta aikuisikään. Ohjaajamme ovat koulutettuja liikunnanohjaajia ja heillä on useamman vuoden kokemus ryhmien ohjaamisesta. Salibandykerhojen hinta sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen, syksyisin kerhopaidan sekä aktiivisen turnaustoiminnan. 

Hinta on vaihteleva ja riippuu paikasta ja toimintakertojen määrästä.
SYYSKAUDELLA:
Kouluilla järjestettävät kerhot 114€-138€
Tampere Areenan kerhot 185€
AutoCenter Areenan kerhot 139€-168€

Kerho-ohjaajiamme:


Marko Lahtinen Mauno Hakala  Ville Lehtonen Samuli Salomaa    Emma Taponen
 

 

TILAA MAILA- JA SUOJALASIPAKETTI SUORAAN KERHON ALOITUSKERTAAN!

Tai tule noutamaan paketti ennen aloitusta Kooveen toimistolta. Paketti on tehty yhteistyössä Fat Pipen ja Intersport Koskikeskuksen kanssa. Tutustu lisää alla olevan linkin kautta ja varmista huippuvarusteet syksyn kerhoon. Paketti on tarkoitettu vain kerholaisillemme. 

Tästä tilaukseen ja mailan valintaan.

Tilaus vaatii kirjautumisen järjestelmään.

 

Lisätiedot:
Vastaava harrasteliikunnan ohjaaja Mauno Hakala on vanhempainvapaalla 1.9.-31.12.2018 välisen ajan.

Tiedustelut marko(dot)lahtinen(at)koovee(dot)fi / 040-7108460

 

”SPOOKY” LAPSI-VANHEMPI SÄBÄLIIKKARIT (4-6v) ja UUSI VENOM -TAITORYHMÄ n. 6-VUOTIAILLE

Spooky Säbäliikkareissa lapset harjoittelevat yhdessä vanhempiensa kanssa salibandytaitojen lisäksi monipuolisesti muitakin yleisliikuntataitoja. Tunneilla tutustutaan eri lajeihin hauskasti vanhemman kanssa yhdessä tekemällä, viiteleikkien ja – pelien avulla sekä hyödyntämällä liikuntavälineistöä ja tehtäväratoja.

Venom Taitoryhmässä ei ole vanhempia mukana sähläämässä, vaan lapset ohjaajan johdolla harjoittelevat keskenään. Ryhmä toimii erinomaisena ponnahduslautana ikäkausijoukkueeseen.

 

”RAW” SÄBÄTAITURIT 1 (7-8v)

Raw Säbätaiturit 1 -ryhmässä lapset harjoittelevat ohjaajien johdolla salibandyn perustaitoja, unohtamatta kuitenkaan yleisliikuntataitoja kehittävää motoriikkaa, kehonhallintaa sekä koordinaatiota, joiden herkkyyskausia tässä iässä eletään. Tunnit sisältävät pelaamisen lisäksi alkulämmittelyjä, hippoja, viiteleikkejä ja – pelejä sekä liikuntavälineistön hyödyntämistä mm. tekniikkaradoilla.

 ”BOOM” SÄBÄTAITURIT 2 (9-10v)

Boom Säbätaiturit 2 -ryhmässä kehitetään jo opittuja salibandytaitoja (syöttäminen, kuljettaminen ja laukaisu), yhdistäen aikaisemmin opittuja yleisliikuntataitoja salibandyyn. Tunnit sisältävät pelaamisen lisäksi alkulämmittelyjä, hippoja, viiteleikkejä ja – pelejä sekä liikuntavälineistön hyödyntämistä mm. tekniikkaradoilla.

 ”JAB” SÄBÄTAITURIT 3 (11-12v)

Jab Säbätaiturit 3 -ryhmässä syvennytään salibandyn lajitaitoihin ja opetellaan yhdistämään niitä yhä kovempaan vauhtiin. Ryhmässä tulevat tutuiksi myös lajin erikoistaidot, kuten esimerkiksi eri laukaisutekniikat. Tunnit sisältävät pelaamisen lisäksi alkulämmittelyjä, kisailuja sekä liikuntavälineistön hyödyntämistä mm. tekniikkaradoilla.

 ”RAGE” SÄBÄTAITURIT 4 (13-15v)

Rage Säbätaiturit 4 -ryhmässä tunti koostuu enemmän pelaamisesta. Siinä voi olla alkupeli, keskipeli ja loppupeli, eli tunti on rakennettu kolmeen jaksoon, joka on kuitenkin yhden teeman (esim. syöttäminen) mukaan rakennettu kokonaisuus. Myös pistemestari-pelikonsepti (taulukkopeli) tulee ryhmässä tutuksi. 

”BONE” PELIRYHMÄ (16-18v)

Bone Peliryhmässä nimensä mukaisesti pelataan paljon. Tunnilla toteutetaan myös nuorten omia ideoita kuunnellen heidän toiveitaan. Tunnit sisältävät runsaan pelaamisen lisäksi myös perusharjoitteita erilaisten kiertoharjoitteiden muodossa.

 ”ORC” PELIRYHMÄ (18-20v)

Orc Peliryhmässä nimensä mukaisesti pelataan paljon. Tunnilla toteutetaan myös nuorten omia ideoita kuunnellen heidän toiveitaan. Tunnit sisältävät runsaan pelaamisen lisäksi myös perusharjoitteita erilaisten kiertoharjoitteiden muodossa.

 ”PINK DIAMONDS” TYTTÖSÄBÄKERHOT (6-12v)

Pink Diamonds tyttösäbäkerhot ovat tytöille räätälöityjä salibandykerhoja, joissa tutustutaan lajin saloihin rennolla otteella ja hyvällä asenteella. Salibandyn lisäksi tunneilla paljon muita lajeja ja liikuntataitoja, jotka tukevat salibandyn pelaamista.

Lasten ja nuorten iltapäivätoiminta

Iltakerhojen lisäksi Koovee tarjoaa 6-12-vuotiaille nuorille mahdollisuuden osallistua salibandyn iltapäivätoimintaan Karosen, Koiviston, Linnainmaan, Vehmaisen ja Takahuhdin kouluilla. IP-salibandykerhon toiminnan tarkoituksena on saada lapset liikkumaan ja harrastamaan salibandyn parissa turvallisesti lähellä kotia, tutulla koululla ja vailla kilpailullisuuden aiheuttamia paineita. Kivan lisän keväisin tuo leikkimielinen Kooveen ip-kerhojen välinen turnaus, joka kokoaa yhteen kaikki eri koulujen iltapäiväkerhot.

Lisätiedot:
Vastaava harrasteliikunnan ohjaaja Mauno Hakala on vanhempainvapaalla 1.9.-31.12.2018 välisen ajan.

Tiedustelut marko(dot)lahtinen(at)koovee(dot)fi / 040-7108460

 

Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...