MIESTEN JA NAISTEN KUNTOSÄHLYT

Hyvä kunto, hyvät kaverit, hyvä meininki! Miesten ja Naisten kunto-sählytoiminta tarjoaa kummillekin ikään, kuntoon ja pelitaitoihin katsomatta hauskaa liikuntaa sählyn parissa. llmoittautumaan oheisen linkin kautta.

OLKKOSEN REENIRYHMÄT

 Olkkosen reeniryhmissä toimitaan ympäri Tamperetta. Reeniryhmät on tarkoitettu yli 35-vuotiaille miehille. Viikoittaiset kokoontumiset pitävät sisällään alkuveryttelyn, perusjumpan, mahdollisen pallopelin ja tehokkaan loppuvenyttelyn. Lisäksi tarjolla on Olkkosten oma kuntosaliryhmä, "Kuntosalilta voimaa ja puhtia arkeen!" Joka kokoontuu kerran viikossa Koovee kuntosalilla.

Olkkosen reeniryhmä Hyhky maanantai klo 18.30-20.00

Olkkosen reeniryhmä Saukonpuisto, keskiviikko klo 17.00-18.30

Olkkosen reeniryhmä Vehmaisten koulu, keskiviikko klo 20 - 21.30

Olkkosen reeniryhmä Saukonpuisto, Torstai klo 17.00-18.30

Olkkosen reeniryhmä Nekala, torstai klo 19.00-20.30

Olkkosten kuntosaliryhmä, Kuntosalilta voimaa ja puhtia arkeen!

 

KKI TOIMINNAT

Aloitamme uuden KKI-projetin "Aktiivisuutta arkeen - mieltä ja kehoa varten!" Ryhmissä kokeillaan uusia liikuntamuotoja ja saadaan hyödyllisiä kuntoiluvinkkejä. Liikuntatuokiot on tarkoitettu pääosin liikuntaa aloitteleville sekä kaikille muillekin, joilla on ollut pitkä tauko liikkumisesta. Ryhmät toimivat joko aamussa tai illassa, jolloin pääset helposti mukaan ryhmään juuri silloin kun sinulle parhaiten sopiin.

Aktiivisuutta arkeen - mieltä ja kehoa varten! Aamu-ryhmä

Aktiivisuutta arkeen - mieltä ja kehoa varten! Ilta-ryhmä


Lisäksi aloitamme uuden ryhmän TORSTAI-ILLAN HUIPPU –REENI
Jossa miehille ja naisille torstaipäivän päätteeksi huikean hyvän olon tulee takaamaan monimuotoinen HUIPPU -reeni! 
Ennakkoluulot sivuun ja reenaamaan hyvässä hengessä.Tuntien sisältö vaihtuu ja reenaus etenee viikkoteemoittain (esim. nopeus + peruskestävyys, voima, tasapaino + keskivartalonhallinta, kehonhuolto jne).

 

PERUS- JA TEHOVESIJUMPPA

Perusvesijumppa on tarkoitettu kaikenkuntoisille, ei vaadi uimataitoa. Tehovesijumppa on tarkoitettu hyväkuntoisille ja uimataitoisille. Tehovesijumpassa syke nousee ja osa liikkeistä on haastavia. Molemmissa käytetään tehosteena erilaisia välineitä. Toiminta Validian palvelutalossa kissanmaalla maanantaisin. Ilmoittautumiset ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Nyt mukana myös edeltävä kuntosalitoiminta.

 

AIKUISTEN TAITOLUISTELU

Aikuisten taitoluisteluryhmässä perusluistelu on tärkeässä asemassa ja tavoitteena on uuden oppiminen luistimilla. Ryhmässä harjoitellaan myös varsinaisia taitoluisteluelementtejä, kuten hyppyjä ja piruetteja. Lisätietoja täältä

 

 
Aamulehden Koovee liite.
Lue lisää...